Начало Новини Актуално Deep Zone подаряват новия си албум в Стара Загора

Deep Zone подаряват новия си албум в Стара Загора

Актуално

След кратка почивка, която групата си даде след изтощително 5-то национално турне сега Deep Zone Project усилено работят по завършването на новия си албум, който ще излезе в края на месец октомври 2009 г. Албумът се казва Dance Energy и ще бъде издаден само в дигитален вариант който ще се раздава на входа на всеки един посетител на 30 клубни партита в страната, които ще бъдат проведени до края на годината във връзка с промоцията на албума.

За шоуто им в Стара Загора на 22 октомври (четвъртък) в клуб Паша (club Pasha) групата обещава уникално музикално зрелище в което освен новите си хитове Deep Zone в състав: Йоанна Дарк, Диан Соло, Джуратон и Алекс Кипров - младши, ще представат техни денс ремикси на златни български и световни песни.

Междувеменно в медийното пространство гръмна новината за поредния пробив на Deep Zone извън България. Песента им “Let The Music Move Ya” се изкачи на 2-ро място в  американската класация USA RoyInsf top 50 в която се представят 50-те най въртяни денс парчета в Северна Америка.  Същата песен преди 8 месеца достигна до 4-то място в МТV.
Виж видеото...


У нас, песента е позната с българската си версия озаглавена „Лесно се възбуждам”, която разтърси ефира в началото на  годината с провокативния си текст и видеоклип.
Една от изненадите ще бъде на песента победителка в миналогодишната Евровизия “DJ Take Me Away” която ще бъде представена в самата вечер в една чисто нова версия гарнирана със зрелищно танцово шоу.  
С това турне Deep Zone заявяват участието си в националната кампания "Повече БГ Музика в Родния Ефир" в която се призовават всички телевизии и радиостанции да вдигнат процента на излъчване на българска музика.

Deep Zone

Повече информация можете да намерите в официалния сайт на групата: www.deepzoneproejct.com

Deep Zone PR Team
Web: www.deepzoneproject.com
Facebook: www.facebook.com/diansolo
Youtube: www.youtube.com/djdiandjdian1
Myspace: www.myspace.com/deepzoneproject
Mobile: 0888 822 303

Още новини