Начало Новини Актуално Държавни служители на Оман на посещение в ЦИЕС

Държавни служители на Оман на посещение в ЦИЕС

Актуално

Служители на Гражданска защита на Султанат Оман бяха на официално посещение в ЦИЕС ЕООД. Посещението беше по инициатива на оманските власти във връзка с необходимостта на бизнеса в Оман, предприятията да се обръщат към одобрени от тяхното правителство лаборатории и органи по сертификация. Дирекцията Гражданска защита в Оман отговаря именно за издаване на тези одобрения.

Предвид утвърденото име и техническите средства, с които ЦИЕС разполага, Дирекция Гражданска защита на Оман се свърза с мениджмънта на дружеството за осъществяване на визитата. По време на срещата, екипът на ЦИЕС представи дейността си и обясни работните процедури, които следва в качеството си на акредитиран и нотифициран орган.

Оманските служители посетиха лабораториите на дружеството и проявиха интерес към уникалното оборудване за изпитване за реакция на огън, за изпитване на машини и електрически съоръжения, и за изпитване на респираторни маски и защитно облекло. Те се убедиха във високата компетентност на ЦИЕС и изразиха увереност, че компанията ще бъде включена в листата на одобрените от тях организации.  

http://www.chambersz.com/doc/RtF_CTEC_1-1.jpg

 

 http://www.chambersz.com/doc/RtF_CTEC_2-1.jpg

 

http://www.chambersz.com/doc/Lab_Mash_CTEC-1.jpg

 

Още новини