Начало Новини Актуално Държавен куклен театър - Стара Загора организира уъркшоп за кандидат-студенти

Държавен куклен театър - Стара Загора организира уъркшоп за кандидат-студенти

Актуално

куклен театър Стара Загора уъркшоп кандидат-студентиДържавен куклен театър -Стара Загора организира на 16 и 17 април 2013 г. в сградата уъркшоп за кандидат-студенти по Актьорско майсторство за куклен театър.

Срещите ще бъдат с художествен ръководител проф. Боньо Лунгов, преподавател по Актьорство за куклен театър и системи кукли, катедра Актьорство, режисура и сценография за куклен театър в НАТФИЗ Кр. Сарафов и асистент Константин Каракостов, преподавател по Системи кукли, катедра Актьорство, режисура и сценография за куклен театър в НАТФИЗ Кр. Сарафов.

Кандидатите ще имат възможността да гледат спектакъла на абсолвентите от класа на проф. Боньо Лунгов Безкрайни сънища на 16 април от 9,30 и 15,00 часа.
Спектакълът е обяснение в любов към кукления театър. В него авторите Боньо Лунгов, Майя Енчева и Константин Каракостов изразяват цялото си възхищение към актьора, отдал живота си на театралната сцена. В този пъстър калейдоскоп от музика, танц и пантомима шеметно се надиграват всякакви системи кукли. Спектакъл, който увлича публиката в безкрайните сънища и мечти на изкуството, наречено куклен театър.

Начало на занятията: 16 април от 11.00 часа.

За справки и записвания:
Тел. +359 42 620 359, +359 42 620 346, +359878373499
имейл: iptf_pierrot@abv.bg
www.pierrot-bg.com

Още новини