Начало Новини Актуално Дарителска кампания събира средства за учебни пособия за деца, лишени от родителски грижи

Дарителска кампания събира средства за учебни пособия за деца, лишени от родителски грижи

Актуално

фондация Изкуството да живеешФондация Изкуството да живееш стартира дарителска кампания, която си поставя за цел да набере средства за закупуване на учебни пособия и материали за всички ученици от домовете за деца, лишени от родителски грижи, на територията на град Стара Загора. Кампанията е първа по рода си и е наречена „Да – ние можем!”.

От фондация Изкуството да живееш смятат, че е важно учебните условия на всеки ученик да отговарят на необходимите критерии за ефективно обучение. Осигуряването на качествени инструменти за образователния процес е важна част от подготовката за учебната година на подрастващите от всяко семейство.
Желанието ни е да дадем на тези деца сигурност, че интелектуалното им развитие ще бъде  материално осигурено. - казват инициаторите на дарителската кампания - Приканваме Ви да се включите с дарение по ваше осмотрение.

В знак на благодарност и като заключителен етап на първата дарителска кампания „Да – ние можем!”, фондация Изкуството да живееш организира коктейл за всички дарители, участващи с дарение над 100 лв. Той ще се проведе на 28 септември 2010 г. от 18:30 часа, в Регионална библиотека Захарий Княжески под патронажа на младия кмет на Стара Загора Антон Атанасов. Поканени са видни общественици и медии.
На събитието ще бъдат представени дейностите на фондацията и на техни партньори и плановете за реализация на бъдещи проекти.

За повече информация и дарение на средства:
0883/543 704
Генчо Керезов
Координатор

Фондация „Изкуството да живееш”

 

Още новини