Начало Новини Актуално Данъчни декларации се предоставят и приемат и в пощите

Данъчни декларации се предоставят и приемат и в пощите

Актуално
Централна поща Стара Загора

Седем обекта в Областта ще предоставят и приемат данъчни декларации за времето на кампанията през 2011г. Централните пощенски клонове в градовете Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Гълъбово и Раднево разполагат нужните количества формуляри на данъчни декларации.

Служителите на Български пощи се обучени за новостите в данъчно-осигурителното законодателство и също могат да приемат и входират данъчни декларации на определените за това места. Съветваме клиентите ни да не забравят документите си за самоличност при подаването на документи, независимо от избрания Офис на НАП или пощенски клон, съобщиха от пресцентъра на НАП - Стара Загора.
Напомняме, още че данъчните декларации могат да бъдат подавани и по Интернет подписани с електронен подпис или чрез куриер с обратна разписка. Консултации при попълването на формулярите, клиентите ни могат да получат на място в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък, както и на информационния телефон на НАП 0700 18 700, на цената на градски разговор.
До 10 февруари физическите лица, които имат данък за довнасяне, могат да се възползват от пет процентната отстъпка, ако подадат своята декларация и заплатят дължимата сума към бюджета.

Още новини