Начало Новини Актуално Да помогнем на Камелия от Стара Загора в борбата ѝ с рака!

Да помогнем на Камелия от Стара Загора в борбата ѝ с рака!

Актуално

КамелияКамелия Добрева е момиче на 32 години от гр. Стара Загора. Ние си я приемаме като момиче – казват нейните приятели – защото все още не е сбъднала най-голяма си мечта, да създаде свое семейство и да има деца. 

Няколко дни преди Коледа на 2018 г. тя разбра, че е болна от остра Т-лимфобластна левкемия! Въпреки това остава борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но Камелия е най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце – казват хората, които я познават. Всичките ѝ приятели могат да споделят същото. Впрегнали сме всичките си сили, за да ѝ помогнем, защото я искаме с нас и сред нас! Нейната усмивка е лъч светлина дори и в най-тежките ни и сиви дни – споделят близките на Камелия хора.

ТЯ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ, но това ще стане само ако всички се обединим, за да я подкрепим! Спешно трябва да бъдат събрана непосилна за нея сума сумата от 328 хиляди евро, за да може Камелия да живее! 
В момента Камелия е в ремисия и ѝ предстои обстоен преглед в Германия за назначаване на дата за трансплантация. Няма много време за набиране на средствата, защото трансплантацията трябва да се извърши докато тя е в ремисия!

Приятелите на Камелия се обръщат с молба към всеки, който може да помогне с дарение на сума, която може да си позволи. Ще бъдат благодарни дори ако само прочетете написаните думи и споделите молбата им в разговор с други хора или в социалните мрежи!

Благодарим ви! Поклон пред вас, които помагате!

Дарителските сметки са в банка ДСК:

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852

Kameliya Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817

BIC: STSABGSF

Титуляр: Камелия Добрева Добрева

Pay Pal – kameliq.dobreva@gmail.com

 

www.facebook.com/zaedno.za.kameliq

https://bg.helpkarma.com/campaign/speshno-da-pomognem-na-kameliia-553

Още новини