Начало Новини Актуално Д-р Генади Ганчев, директор на РВМС - Стара Загора: Бизнесът се чувства комфортно, когато се спазват правилата

Д-р Генади Ганчев, директор на РВМС - Стара Загора: Бизнесът се чувства комфортно, когато се спазват правилата

Актуално
Генади Ганчев

Гордея се, че съм директор на ветеринарно-медицинска служба, която показва, че може да работи, че натрупвани с години негативи лесно могат да бъдат отстранени от хора, които имат желание да се променят и да мислят по новому. Това заяви д-р Генади Ганчев, директор на РВМС - Стара Загора.

На 15 декември РВМС, членове на Българския ветеринарен съюз, държавни и частно практикуващи ветеринарни лекари, както и представители на бизнеса отпразнуваха заедно професионалния празник на ветеринарния лекар в Стара Загора. Празникът се състоя в ресторанта на хотел Сити и събра над 250 водещи специалисти.
В очакване сме на големи промени, предвид преливането в Агенция по безопасност на храните на НВМС и обслужващите в практиката ветеринарни лекари, заяви д-р Ганчев. Агенцията ще стартира на 1 януари 2011 г. България посреща новата година без екарисажна система за неутрализиране на отпадъци от животински продукти, но аз съм оптимист, че този проблем ще бъде преодолян, пише вестник Национална бизнес поща.

Д-р Ганчев сподели задоволството и от добрата съвместна работа със старозагорския бизнес. РВМС не е плашилище, което се занимава с лов на вещици, а цели да създаде условия бизнесът да се чувства комфортно и да спазва правилата. Успяхме, а като абсолютен резултат от това са преминалите мисии - от общо 7 мисии на територията на страната 6 бяха на територията на РВМС - Стара Загора и всички те приключиха с положителен знак, каза шефът на РВМС - Стара Загора.

Още новини