Начало Новини Актуално ЦИЕС отличен със "Златна звезда" за принос в енергийната ефективност

ЦИЕС отличен със "Златна звезда" за принос в енергийната ефективност

Актуално

ЦИЕС получи престижно отличие „Златна звезда“ за принос и професионализъм в енергийната ефективност и енергийното обследване на сгради и промишлени системи. Наградата беше връчена по време на „Първия бал на енергийните одитори“, организиран от Камарата на енергийните одитори на 11 ноември 2023 г., в хотел София Балкан Палас.

Официалната церемония се проведе в партньорство с Министерство на енергетиката, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Агенцията за устойчиво енергийно развитие и Столична община.

Връчените награди бяха в шест различни категории, сред които „Златни карти“ и „Златни звезди“ на енергийни одитори - фирми и физически лица. Отличени бяха 23 фирми в сферата на енeргийното обследване, както и учени с научен и образователен принос в енергийната ефективност, експерти и общественици. В България общо са регистрирани 259 фирми за енергийно обследване и сертифициране на сгради и 51 фирми за обследване на промишлени системи.

„За нас „Златната звезда“ е признание за висок стандарт за качество и професионализъм. ЦИЕС извървя дълъг път, от едно от първите лицензирани дружества в България за енергийно обследване на сгради и промишлени системи, до днешното отличие, което за нас е доказателство за успех и постигнато доверие. Вярваме, че тази престижна награда укрепва позицията ни на отговорна компания и засилва амбицията ни да продължим да предоставяме високоспециализирани качествени услуги в сферата на енергийната ефективност “, коментира управителят на ЦИЕС, инж.Благовеста Шинева.

 

 

Още новини