Начало Новини Актуално Членовете на клуб Здраве и безопасност се запозна с условията в Загорка АД

Членовете на клуб Здраве и безопасност се запозна с условията в Загорка АД

Актуално

клуб Здраве и безопасност условия Загорка АДЧленовете на клуб Здраве и безопасност – Стара Загора проведоха работна среща в пивоварна Загорка АД. В клуба участват Димитър Атанасов и Светлозар Димов - експерти в Търговско-промишлена палата. Те се запознаха с добрите практики, установени и прилагани в дружеството, които имат за цел да гарантират безопасни и здравословни условия на труд.

Срещата завърши със споделяне на впечатления за прилаганите корпоративни правила, мерки и стандарти, каквато е традицията, установена в клуба.

Клуб Здраве и безопасност е създаден през 2008 г. по инициатива на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Дирекция Областна инспекция по труда - Стара Загора, в партньорство с Регионална здравна инспекция, Регионална инспекция по околна среда и води, Териториална дирекция Гражданска защита и с подкрепата на Областна администрация - Стара Загора.

Те обединиха усилията си да съдействат на фирмите и предприемачите от Старозагорския регион за постигане на високите изисквания за създаване на здравословни и безопасни условия на труд и за намаляване на професионалните заболявания, предотвратяване на трудови злополуки и промишлени аварии.

мартеници

мартеници

мартеници

Още новини