Начало Новини Актуално Членове на клуб Здраве и безопасност - Стара Загора посетиха Прогрес АД

Членове на клуб Здраве и безопасност - Стара Загора посетиха Прогрес АД

Актуално

Членове на клуб Здраве и безопасност - Стара Загора посетиха Прогрес АДЧленове на клуб Здраве и безопасност - Стара Загора проведоха работна среща в Прогрес АД. Темата беше Съвместни действия на Гражданска защита със службите по охрана на труда по време на криза, презентирана от Христо Загорчев.

Членовете на Клуба се запознаха с добрите практики, установени и прилагани в дружеството, които имат за цел да гарантират безопасни и здравословни условия на труд.

Както вече Икономически портал на регион Стара Загора съобщи, Клуб Здраве и безопасност е създаден през 2008 г. по инициатива на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Дирекция Областна инспекция по труда - Стара Загора, в партньорство с Регионална здравна инспекция, Регионална инспекция по околна среда и води, Териториална дирекция Гражданска защита и с подкрепата на Областна администрация - Стара Загора.

Те обединиха усилията си да съдействат на фирмите и предприемачите от Старозагорския регион за постигане на високите изисквания за създаване на здравословни и безопасни условия на труд и за намаляване на професионалните заболявания, предотвратяване на трудови злополуки и промишлени аварии.

клуб Здраве и безопасност - Стара Загора Прогрес АД

членове на клуб Здраве и безопасност - Стара Загора посетиха Прогрес АДв

клуб Здраве и безопасност - Стара Загора в Прогрес АД

Още новини