Начало Новини Актуално Централният булевард в Стара Загора ще бъде временно затворен заради поставяне на маркировка

Централният булевард в Стара Загора ще бъде временно затворен заради поставяне на маркировка

Актуално

Централен булевард Стара Загора временно затворен маркировкаДвижението на моторни превозни средства и тролейбуси през почивните дни ще бъде спряно в ремонтирания участък на централния булевард Цар Симеон Велики в Стара Загора заради поставянето на маркировката.

След приключването на ремонта и рехабилитацията на участъка от булеварда и изтичането на необходимия технологичен срок, започва поставянето на хоризонтална маркировка от структурен студен пластик и обикновена маркировъчна боя с перли върху повърхността на асфалтовата настилка.

Поставянето на хоризонталната маркировка върху двете платна за движение на бул. Цар Симеон Велики, в участъка от бул. Св. Патриарх Евтимий до бул. Крайречен, ще започне от 8:00 часа на 12.10.2013 г. и ще приключи до 17:00 часа на 13.10.2013 г. включително.

В този участък ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка. Тяхното движение ще се осъществява по обходен маршрут:
за движещите се посока запад - изток: ул. Генерал Гурко – бул. Св. Патриарх Евтимий – ул. Христо Ботев – ул. Ангел Кънчев – бул. Славянски и обратно.

В същия интервал от време ще бъде спряно движението на тролейбусите в участъка.

Ще бъде подменена и вертикалната пътна маркировка за посоченото време.

Още новини