Начало Новини Актуално Центърът за връзка с клиенти на EVN Bulgaria е обслужил над 1,3 млн. души

Центърът за връзка с клиенти на EVN Bulgaria е обслужил над 1,3 млн. души

Актуално
Стара Загора

Над 1,3 млн. обаждания от клиенти е обслужил Центърът за връзка с клиенти на EVN Bulgaria за трите години от своето създаване. Модерният телефонен център бе открит официално през 2007 г. За това време до днес качеството на обслужване на клиентите и бързината на приемане на обажданията е значително повишена. Над 82% от потърсилите помощ или съвет по телефона са осъществили контакт със сътрудник на компанията до 20-та секунда.

Също така тенденцията за обслужване по електронната поща на дружеството - info@evn.bg - показва удовлетвореност на услугата и увеличение на показателите, като само от началото на 2010 г. над 13 000 клиенти са осъществили директен контакт с дружеството и са получили отговор по имейл, съобщиха от пресцентъра на дружеството.
Допълнително около 650 000 клиенти годишно ползват възможността за автоматична телефонна проверка на сметка, а над 3 млн. проверки са извършени през интернет страницата на EVN Bulgaria (www.evn.bg) от началото на 2010 г. Средно на месец 270 000 клиенти проверяват стойнoстта на фактурата си бързо и лесно он-лайн.
Центърът за връзки с клиенти на EVN Bulgaria беше официално открит на 5 декември 2007 г. Той е оборудван със съвременна техника и модерен софтуер, които позволяват да се предоставя бърза и точна информация на всеки клиент, благодарение на специално обучените сътрудниците в отдела. Те са квалифицирани в своята работа специалисти, на разположение за консултации и в помощ на клиентите от Югоизточна България всеки един момент от денонощието.
Като част от своята  дейност Центърът за връзки с клиенти на дружеството реализира и редица информационни и образователни проекти като “Енергиен офис на колела” и “Енергийна ефективност в училищата”.
Освен да предоставя информация Центърът за връзка с клиенти на EVN Bulgaria търси активно и мнението на клиентите чрез регулярно провеждане на  проучвания и анализи на клиентската удовлетвореност.
В услуга на клиентите са предоставени национални денонощни телефонни номера:
• 0700 1 7777 – телефон за обща информация и услуги, експертна консултация, съвети за енергийна ефективност и др.
• 0700 1 0007 – телефон за сигнали за аварии и липса на захранване;
• 0700 1 0207 – номер за автоматична проверка на фактури (въвежда се ИТН).
Цената на всички обаждания е на стойността на един градски разговор за абонати на Виваком за цялата територия на страната.

Още новини