Начало Новини Актуално Центърът за професионално обучение към ЦИЕС провежда безплатно обучение по ваучерната програма

Центърът за професионално обучение към ЦИЕС провежда безплатно обучение по ваучерната програма

Актуално

ОП Аз мога повечеЦентърът за професионално обучение при Центъра за изпитване и европейска сертификация ЕООД - Стара Загора (ЦИЕС) има готовност да обучи всеки желаещ и одобрен по програмата Аз мога повече в курсовете за професионална квалификация, за които е лицензиран, както и по ключови компетенции.

Свободни места им в групи по:

  • Заваряване
  • Английски език - начинаещи
  • Английски език - напреднали
  • Немски език – начинаещи
  • Основна компютърна грамотност. Работа с Word, Excel, Power Point, Internet
  • Работа със специализиран софтуер AutoCAD

Центърът за професионално обучение на ЦИЕС ЕООД - Стара Загора има дългогодишен успешен опит. До момента по програмата Аз мога там се обучени над 400 души. Центърът предлага обучения по десетки лицензирани специалности, като най-търсените са за заварчици, строителни специалисти, стругари и др. Това е така, защото разполагаме с отлична собствена база и с професионални обучители, обясни Мая Енева, ръководител на Центъра за професионално обучение към ЦИЕС.

Времето на провеждане на обученията е съобразено с възможностите и предпочитанието на курсистите. Обучителният център на ЦИЕС разполага и с удобна зали и отлични преподаватели и за езиковите курсове, в които се покриват три нива на усвояване на езика. Компютърните обучения предлагат освен задължителната компютърна грамотност и възможност да се усвои работа със специализирани софтуерни продукти.

ЦИЕС ЕООД
6000 Стара Загора
ул. Индустриална 2, п.л. 131
тел. 042 620368; факс: 042 602377
имейл: ctec@ctec-sz.com

Още новини