Начало Новини Актуално Центърът за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) отбелязва 20-ата годишнина от основаването си. Променя и логото с

Центърът за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) отбелязва 20-ата годишнина от основаването си. Променя и логото си

Актуално

През 2022 г. Центърът за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) отбелязва 20-ата годишнина от основаването си.

По пътя на своето развитие компанията винаги е търсила най-добрите решения за своите клиенти със специализираните си услуги, които предоставя, за да отговорят те със сигурност на националните изисквания и на изискванията на европейското техническо законодателство.

С твърдата увереност, че Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност, през годините ЦИЕС не спира да се стреми да представи по най-добрия начин своята мисия и идентичност.

Предвид съвременните предизвикателства в бранд мениджмънта компанията направи следващата крачка в развитието си, като обнови своето фирмено лого. То е с характерна индивидуалност и с модерен графичен дизайн. Фокусът е не само върху техническата част на работата, извършвана от ЦИЕС, но и върху целеустремеността и желанието на компанията да разширява перспективите си - казват от Центъра.

В новото лого са запазени двете букви С, с които брандът е разпознаваем, но сега те са цветни и са едно цяло. Всяка буква е със заоблени напред отворени дъги - символ на устрем, стремеж към прогрес, порив за движение и развитие. Новите корпоративни цветове на ЦИЕС - коралово червено и оранжево не са подбрани случайно. Коралът е символ на чистота, мъдрост и амбиция, а оранжевото олицетворява самоувереността, обновлението и чистата енергия.

Промяната няма да окаже никакво влияние на клиентите на ЦИЕС и всички издадени протоколи, удостоверения, сертификати и доклади остават действащи до изтичане на срока им на валидност.

Екипът на ЦИЕС вярва, че и обновеното лого ще бъде асоциирано с професионализъм, честност, компетентност и с индивидуално отношение към всички клиенти, казват от дружеството.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора поздравява екипа на Центъра за изпитване и европейска сертификация за тяхната юбилейна година, като им пожелава много професионални успехи и в бъдеще!

 

 

ЦИЕС ЕООД
Стара Загора 6006
ул. Индустриална 2, п.к. 131
Тел. +359 (42) 620368
Е-mail: ctec@ctec-sz.com
Web: https://ctec-sz.com/

Още новини