Начало Новини Актуално Центъра за изпитване и европейска сертификация издаде сертификат система за управление на здравето и безопасността при р

Центъра за изпитване и европейска сертификация издаде сертификат система за управление на здравето и безопасността при работа

Актуално
ЦИЕС

Органът по сертификация на системи за управление към Центъра за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС), издаде първия сертификат под акредитацията на Изпълнителна агенция Българска служба за акредитация. След успешно завършил сертификационен одит, фирма Строителство и монтаж ООД - Раднево получи сертификат.

Той потвърждава, че система за управление на здравето и безопасността при работа е внедрена и функционира в съответствие с изискванията на стандарта: BS OHSAS 18001:2007 при работата на фирма Строителство и монтаж ООД.

Сертификацията обхваща следните дейности на фирмата: Строителство и ремонт на сгради, ж.п. линии, електрически инсталации, електропроводи и подстанции. Рекултивиране на нарушени терени. Строителство на хвостохранилища и депа. Ремонт на строителство на пътища и обекти от инфраструктура. Производство на бето нови и варови разтвори, бетонови и стоманобетонови  елементи.

Адрес и телефони на Центъра за изпитване и европейска сертификация
042/ 620368
042/ 602377
ctec@ctec-sz.com
п.к. 131, ул. Индустриална 2
Стара Загора
България, 6000


Още новини