Начало Новини Актуално Център за изпитване и европейска сертификация представи на форум в София темата: Маркировката СЕ - мост към европейския

Център за изпитване и европейска сертификация представи на форум в София темата: Маркировката СЕ - мост към европейския пазар

Актуално
ЦИЕС

По повод Световния ден на качеството – 11 ноември и Европейската седмица на качеството - 8 – 14 ноември 2010 година в хотел Родина в София се проведе ХХІ национална научно-практическа конференция под мотото Качеството – за по-добър живот. Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД взе активно участие в нея.

Центърът е регионален представител за Стара Загора на Сдружение Клуб 9000 и един от малкото изцяло български органи за оценяване на съответствието. Дейността на дружеството бе презенетирана на специален изложбен щанд, а неговия управител инж. Благовеста Шинева изнесе доклад на тема Маркировката СЕ - мост към европейския пазар.

Проявеният силен интерес от страна на участниците към предлаганите от центъра услуги доказа за пореден път, че Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) се налага като лидер в областта на сертификацията на продукти, системи за управление, сертифицирането на сгради и енергийни потребители, в изпитването на машини, електрически съоръжения и строителни продукти, в техническия надзор на СПО, професионалното обучение.

Още новини