Начало Новини От Палатата Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) - Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) - Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей

От Палатата

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) - Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей. Празничното събитие се състоя на 9 юни в ресторанта на хотел Сити в Стара Загора. Присъстваха над 170 гости - представители на държавни институции, министерства, утвърдени национални и регионални компании - клиенти и партньори на компанията. На събитието присъства и председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов, а управителят на ЦИЕС инж. Шинева е член на Управителния съвет на Палатата.

С гордост и вълнение инж. Благовеста Шинева честити рождения ден на всички служители и гости, като благодари за доброто сътрудничество на клиентите и бизнес партньорите от страната и чужбина. 

Вече отправяме поглед към 21-вата си година с чувство на гордост, че сме утвърдено име в сертификационния бранш. Стартирахме преди две десетилетия в бизнес, в който има европейски компании с традиции и с над 150 - годишен опит. И не само това, извървяхме този път с такива темпове, че вече ни приемат като равни с тях. През годините стъпка, по стъпка навлизахме в спецификата на експертните услуги за бизнеса и всеки ден стартирахме с ентусиазъм и отдаденост към работата си. На този етап сме изпълнени не само с радост, но и с усещането, че усилията ни са били в правилната посока и сме оценени като доверен партньор. Това придава на празника ни допълнителен смисъл - сподели управителят на старозагорската фирма инж. Благовеста Шинева.

Пред гостите на събитието беше премиерата на юбилейното видео на компанията. В него емоционално беше представен екипът на ЦИЕС и мигове от работните процеси при сертификацията на технически продукти и системи за управление, провеждане на лабораторни изпитвания, технически надзор, контрол, обследване за енергийна ефективност и обучения.

Беше положено началото на една добра традиция, като в няколко категории бяха отличени с призове служители и партньори. За изключителен принос приз беше връчен на управителя на Холдинг Загора инж.Ирина Динева. Инж. Шинева беше изненадана от екипа си също с изящна статуетка от месинг и гранит с признателност за отговорното управление, мотивацията и вдъхновението. Автор на дизайнерски изработените плакети е Стефан Петров, възпитаник на Националната художествена академия, негови са емблематични награди на престижни конкурси и събития.

Сред многото подаръци по повод на събитието, които ЦИЕС получи, беше и специален подарък от Холдинг Загора - оборудване за изпитване на възпламенимост на защитни маски и универсален стенд за изпитване на якост на опън. Акредитираните лаборатории в Европейския съюз за изпитване на защитни маски тип FFP са едва 10, а в Америка има още 2 такива. Със закупуването на това оборудване, ЦИЕС има уникалната възможност да бъде 11-тата европейска лаборатория и единствената в България, която може да предложи изпитвания на защитни маски по всички показатели на стандарт БДС EN 149:2001+A1:2009.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха Пейо Филипов и младите певци от последното издание на музиалното реалити Гласът на България - Георги Костадинов, Елена Кокорска и Виктория Главчева. Специална изненада за присъстващите беше изпълнението на младия оперен певец Стоян Буюклиев.

За екипа на ЦИЕС няма непостижими цели - 20-годишният жизнен път на фирмата е потвърждение на това. За нас всеки ден е ново начало. Стремим се да бъдем подготвени за предизвикателствата в бизнеса, като поддържаме и повишваме непрекъснато нашата компетентност и сме в крак с най-добрите практики - сподели инж. Шинева и пожела на целия екип на ЦИЕС да бъде здрав, да продължава напред и да сбъдва мечтите си.

Още новини