Начало Новини Актуално Ценовите граници на акциите на Enel Green Power са установени

Ценовите граници на акциите на Enel Green Power са установени

Актуално
Стара Загора

Определени са ценовите граници за акциите на Enel Green Power S.p.A. (EGP), с цел да улесни процеса на приемане на изразения интерес от страна на институционални инвеститори като част от глобалното предлагане на акции на EGP, които да бъдат листвани на регулираните пазари в Италия и Испания, съобщи Enel SpA (Enel).

Ценовият диапазон е от минимум 9 милиарда евро до максимум 10.5 милиарда евро (равностойността на необвързваща минимална цена от 1.80 евро за акция и обвзързваща максимална цена от 2.10 евро на акция, която е максимално определената цена).
Окончателната стойност, на която ще се предлагат акциите на EGP – стойност, която не може да надхвърли максимално определената цена, посочена по-горе, и която ще бъде еднаква както за публичното предлагане, така и за предлагането за институционални инвеститори – ще бъде определена от Enel при консултации с глобалните координатори и съвместните буукранърс в края на периода на офериране. При този процес ще се вземе под внимание, inter alia, условията на финансовите пазари в Италия и други страни, обемите и качеството на изразения интерес от институционалните инвеститори, както и количеството заявки, получени по време на публичното предлагане.

Тези материали, не могат да бъдат публикувани, разпространявани или предавани в Съединените Щати. Тези материали не представляват предложение за продажба или оферта за покупка на ценни книжа обсъждани тук, в Съединените Щати, Италия или друга държава. Ценните книжа, в този документ, не са били, и няма да бъдат регистрирани по силата на Закона за ценните книжа на САЩ от 1933 г., и вичките му поправки и не могат да се предлагат или продават в САЩ, освен в съответствие с освобождаване от изискванията за регистриране на ценни книжа.

Още новини