Начало Новини Актуално Булавто отпразнува своята 30-годишнина със стилно парти в Toyota Стара Загора

Булавто отпразнува своята 30-годишнина със стилно парти в Toyota Стара Загора

Актуално

Глобалкар ЕООД - дилър на Toyota в Стара Загора, отпразнува със стилно парти 30-годишнината от основаването на Булавто.

Булавто е група от компании, знаков играч на пазара в България на леки, тежкотоварни автомобили, автобуси и специализирана техника. Дилърството на Toyota в Стара Загора е част от портфолиото с леки автомобили на Булавто.

Около 200 гости, клиенти и партньори на Toyota в Стара Загора се събраха за празника.

Популярният и обичан от всички шеф Ути Бъчваров и неговият екип приготвиха на място вкусна храна и напитки, а за доброто настроение на гостите се погрижи младата и талантлива изпълнителка Керана.

Управителят на Глобалкар Toyota Стара Загора Петър Лефтеров-младши приветства гостите, насочи вниманието им към новите модели на Toyota и увери всички клиенти, че екипът на Глобалкар стриктно и ежедневно следва слогана на Toyota: “Всеки път по-добри”.

"Тази година ще успеем да затвърдим лидерските си позиции и не за две, а за три години да сме на първо място по брой доставени и регистрирани автомобили. За тези шест месеца водим с над 50% конкурентите си. Последните две години бяха много добри. Причината е, че Toyota e единствената, която си запази цените. Клиентите на останалите марки трябваше да имат анекс към цената, след като бяха направили поръчка и сроковете за доставка не бяха изпълнени. Toyota си изпълни сроковете и запази цената", подчерта пред stz24.com Лефтеров.

От 2019 г. дружеството е повишило своите продажби от 30 автомобила на година до 150 доставени през 2022 г., като очакванията са тази година бройката да надмине 200. За този период двойно се е увеличил и екипа, който обслужва клиентите. Тук работят 30 души. 

"Клиентите харесват Toyota, защото има изключително висок имидж и той не е случаен. Всички справки показват, че това е марката с най-ниски гаранционни ремонти от всички на пазара в Европа", допълни още Лефтеров.

Най-предпочитаните модели в момента са RAV 4, Yaris Cross и Corolla Cross.

Базата е реновирана и разполага с напълно подновено сервизно оборудване и най-новата диагностична апаратура на Toyota.

Резултатите от ежегодното независимо проучване, провеждано от централата на Toyota в Европа през последните 2 години сочат 100% задоволеност на служителите и 93 % клиентско задоволство.

Сред клиентите, дошли за 30-годишния юбилей, бе и Михаил Михалев. 

"Toyota Corolla Hybrid използвам вече трета година. Купил съм я точно от Глобалкар ЕООД. Изключително доволен съм от обслужването тук и не напразно съм им клиент. Втори автомобил закупих, клиент съм на Булавто с Ивеко, който е служебен автомобил. Това са най-здравите автомобили, затова ги предпочитам. Не е скъпа и поддръжката им. Работи уникален екип", категоричен бе той. 

Домакините от Глобалкар провокираха любопитството на присъстващите с интересни въпроси и факти за Toyota и други продукти на Булавто.

Партито продължи с много настроение, подаръци и изненади.

Автор: Светла Тенева

Още новини