Начало Новини Актуално БТПП ще бъде домакин на Българо-унгарски бизнес форум

БТПП ще бъде домакин на Българо-унгарски бизнес форум

Актуално
Цветан Симеонов

Търговско-промишлена палата – Стара Загора съобщава, че Българска търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Унгарската агенция за инвестиции и търговия и посолството на Унгария в София, организират Българо-унгарски бизнес форум по повод официалното посещение в България на Н. Пр. Д-р Пал Шмит, президент на Република Унгария. Той ще се проведе на 8 септември (четвъртък) от 14,00 часа в зала А на БТПП, София.

Унгарската бизнес делегация се състои от фирми с интереси в следните области: хранително-вкусова промишленост, производство на електроенергия от възобновяеми източници - соларни системи; климатични и отоплителни системи, строителни материали - стъкло, бои, облицовки, изолации; индустриални метални конструкции, финансови услуги, транспорт и логистика, автомобилостроене, фармацевтична индустрия, информационни и телекомуникационни технологии.

Регистрацията на участниците ще започне в 14,00 часа. Форумът ще бъде открит в 14,30 часа от председателя на БТПП Цветан Симеонов. В 14,50 часа Жужана Ротшилд, консултант към Унгарската агенция за инвестиции и търговия, ще направи презентация на тема Бизнес средата в Унгария, а Българската агенция за инвестиции ще представи икономическия и инвестиционен климат в България. От 15,30 часа до 15,40 часа програмата продължава с дискусия. Двустранните бизнес срещи ще се проведат от 15,50 часа до 16,45 часа. Форумът ще бъде закрит от Цветан Симеонов, председател на БТПП, Георги Първанов, президент на Република България и Н. Пр. Пал Шмит, президент на Република Унгария.  

Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лв. с ДДС.

Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на E-mail: mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033, в срок до 03.09.2011 г. За повече информация – Мануела Гуджева.

Още новини