Начало Новини Актуално БТПП представя изданието България - Търговски каталог 2011

БТПП представя изданието България - Търговски каталог 2011

Актуално
България - Търговски каталог 2011

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) ще представи на пресконференция излязлото от печат 10-то юбилейно издание България - Търговски каталог 2011. В Каталога е включена последна актуализирана информация за 324 бранша и над 6200 правни субекти, значителен брой, от които са малки и средни предприятия, като по този начин се цели да се подпомогне тяхното развитие и интернационално представяне, съобщиха от пресцентъра на БТПП.

В Каталога е представена Единната система на българските търговско-промишлени палати обединени в 28-те Регионални търговско-промишлени палати/камари, данни за 100 браншови организации, членове на Съвета на браншовите организации при Палатата и 32-те смесени палати/камари и съвети с чуждестранно участие. Включен е списък на 62 Индустриални зони/паркове в РБългария.

В условията на повишена конкуренция на вътрешния и международния пазар, новото издание на Каталог 2011 ще бъде особено полезно за деловите среди, за икономическото звено на всяка медия като източник за лесно откриване и насърчение активността и контактите с потенциални партньори и рекламодатели от страната и чужбина. Информацията в Каталога е двуезична, огледално представена на български и английски език.

Още новини