Начало Новини Актуално БТПП организира презентация на тема Судан - природни ресурси и минна индустрия

БТПП организира презентация на тема Судан - природни ресурси и минна индустрия

Актуално
БТПП

Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че Българска търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с посолството на Судан в София, организира презентация на тема Судан - природни ресурси и минна индустрия. Тя ще се проведе в София, зала А на БТПП на 18 юли 2011 г. (понеделник) от 11,00 часа.

Регистрацията на участниците ще започне в 10,30 часа. Събитието ще бъде открито в 11,00 часа от председателя на БТПП Цветан Симеонов. Програмата продължава с приветствие от страна на временно управляващия посолството на Судан в София г-н Хюсеин М. Хюсеин и презентация на проф. д-р Бард Ел Дин Халил Ахмед, професор по икономическа геология.

От 12,30 до 13,30 часа участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси и да дискутират интересуващите ги теми на чаша кафе. По време на срещата ще бъде осигурен превод от английски език.
Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лв. с ДДС.

Фирмите, желаещи да участват в срещата, трябва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на E-mail: mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033, в срок до 15 юли 2011 г. (петък).

За повече информация – Мануела Гуджева.

Още новини