Начало Новини Актуално БТПП организира Международна изложба за охрана, сигурност и безопасност

БТПП организира Международна изложба за охрана, сигурност и безопасност

Актуално
Изложба защита и сигурност

Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Агенция Булгарреклама организират 18-та Международната специализирана изложба и семинар За охрана, сигурност, безопасност SECURITY – Защита и сигурност. Тя ще се проведе под патронажа на Министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Официалното откриване на изложбата ще се състои на 23 февруари 2011 г. (сряда), от 15.00 ч. в Централното фоайе на Интер Експо Център (бул.Цариградско шосе №147).  Събитието, което тази година е под надслов SECURITY – Защита и сигурност ще се проведе от 23 до 26 февруари 2011 г. в Интер Експо Център – София, съобщиха от пресцентъра на БТПП.  Работното време на изложбата е от 23 до 25 февруари - от 10 до 18 часа, на 26 февруари – от 10 до 16 часа.

В години на усложнена финансово-икономическа обстановка в света и страната, Българската търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама обединиха усилията си в подкрепа на бизнеса с желание за създаване на качествено нов продукт в областта на сигурността. На изложението са представени: Алармени системи и средства срещу проникване и взлом; Автоаларми; Контрол на достъпа; CCTV и IP системи за видеонаблюдение; Пожароизвестяване и пожарогасене; Радиационен мониторинг и защита; Дозиметрична и радиометрична апаратура; Домофонни системи; Лични предпазни средства; Радио и телекомуникационни системи; Блиндирани и огнеупорни врати, огнеупорни каси, сейфове и шкафове; Банково оборудване; Бариери и паркинг системи; ID карти; Защита на ИТ оборудване и данни; Бронежилетки и брониране на автомобили; Аварийна безопасност; Специализирана литература и др. Сред експонатите ще могат да бъдат видяни бронирани коли за превоз на специални пратки, автомобил за мобилно видео и аудио наблюдение, полицейско оборудване, средства за охрана на труда и защита на работното място и др.

По време на SECURITY – Защита и сигурност на над 60 щанда ще вземат участие повече от 120 български и чуждестранни фирми-изложители и подизложители - производители и дистрибутори от Австралия, България, Великобритания, Германия, Израел, Испания, Италия, Канада, Китай, Корея, Норвегия, Русия, САЩ, Тайван, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, Южна Африка, Япония и др. В изложбата се представят и Министерството на вътрешните работи чрез: Институт за специална техника, Главна дирекция “Гранична полиция”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, Академия и Музея на МВР.

Директно от чужбина участват фирмите: E.S.P. Company и URMET ENGINEERING – Италия, Korteks – Латвия, Birosafe – Македония, UTI Security & Fire Solutions и Tora Security Systems – Румъния, Villa Pro – Словакия, Kest Security – Турция. Експозицията ще бъде съпътствана от богата семинарна програма, включваща  презентации на водещи специалисти от български и чужди фирми в бранша.

Още новини