Начало Новини Актуално БТПП организира бизнес форум с участие на китайски фирми

БТПП организира бизнес форум с участие на китайски фирми

Актуално
Загорка

Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Търговската служба на Китайското посолство в България организират бизнес форум с китайски фирми от провинция Шандун. Той ще се проведе на 1 юни (сряда) в София, зала А и Б на БТПП. Китайската бизнес делегация се състои от 11 фирми, специализирани в следните области: текстилна промишленост, химическа и лека промишленост, осветителна техника и стъкларство.

Целта на китайските фирми е намиране на търговски партньори от България.

Регистрацията на участниците ще започне в 9,30 часа Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев ще открие форума в 10,00 часа. Ще бъде направена презентация на икономическия и инвестиционен климат в България. Двустранните бизнес срещи ще се проведат от 11,10 до 13,00 часа.

Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лв. с включен ДДС.

Желаещите да участват във форума, трябва да изпратят попълнена регистрационна форма на E-mail: mgudzheva@chambersz.com, или на факс 042 626033, в срок до 26.05.2011 г. За повече информация – Мануела Гуджева.

Още новини