Начало Новини Актуално БТПП организира бизнес делегация в Тайван

БТПП организира бизнес делегация в Тайван

Актуално
Изложение в Тайван

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Тайпе – Световен търговски център в София организират бизнес делегация в Тайван в периода 9 – 14 октомври 2011 г. По време на визитата ще бъде посетено международното изложение за електроника и дигитални технологии TAITRONICS, съобщиха от пресцентъра на Палатата.

На изложението ще се представят най-новите предложения в сферата на електрониката: пасивни компоненти, активни компоненти, LED компоненти и приложения, батерии и токозахранващи устройства, кабели и проводници, гъвкава електроника, контролно-измервателни прибори, системи за сигурност и контрол, битова електроника, RFID, индустриално оборудване, електронни компоненти и др.

Паралелно с изложението, домакинът - TAITRA – Тайвански съвет за развитие на външната търговия, организира индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с продуктови предпочитания на участниците в делегацията.

Срещите се провеждат в специална конферентна зала и спестяват времето за посещение на всички щандове. Селекцията на тайванските фирми се прави сред производители от цялата страна, които обхващат не само изложители.

Посещението в Тайван е препоръчително за следните видове фирми:

  • компании, работещи в областите електроника и дигитални технологии;
  • компании с интереси в Тайван от всички сектори;
  • компании с вече установени контакти в Тайван.

При желание за участие, моля попълнете приложената форма и изпратете до 12 август 2011 г. на e-mail: k.trendafilova@bcci.bg или факс: 02 987 32 09. За повече информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 497, 8117 421.

Още новини