Начало Новини Актуално БТПП организира Българо-китайски бизнес форум

БТПП организира Българо-китайски бизнес форум

Актуално
Китай

Търговско-промишлена палата – Стара Загора съобщава, че Българската -търговско промишлена палата съвместно с Посолството на КНР в София, организират Българо - китайски бизнес форум. Той ще се проведе на 11 октомври (понеделник) в хотел Шератън, зала Сердика. Форумът е в рамките на официалното посещение в България на г-н Ван Джифей, председател на Китайския съвет за насърчаване на международната търговия.

Форумът ще бъде официално открит от Цветан Симеонов - председател на БТПП, г-н Трайчо Трайков - министър на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, г-н Ван Джифей - председател на Китайския съвет за насърчаване на международната търговия, Н. Пр. г-н Гуо Йеджоу - Посланик на Китайската Народна Република в България.

Китайската бизнес делегация се състои от 22 фирми, специализирани в областта на застрахователното дело, инвестиционни компании, високо технологични продукти, внос и износ на стоки, търговия с метали, ел. продукция, автомобилна индустрия, въглища и платове. Регистрирането на участниците ще започне в 09,30 часа, а официалното откриване е предвидено за 10,00 часа.

Начало на двустранните бизнес срещи е от 11,00 часа.

Фирмите, желаещи да участват във Форума, да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на E-mail: mgudzheva@chambersz.com или на факс 042/ 626033, в срок до 07.10.2010 г. (четвъртък).
За повече информация – Мануела Гуджева.

Още новини