Начало Новини Актуално БТПП организира 17-та международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност Security 2010

БТПП организира 17-та международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност Security 2010

Актуално

Българска търговско-промишлена палата организира 17-та международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност Security 2010. Изложбата, със своята изключителна актуалност, дава възможност за представяне на най-новите решения и разработки в областта на охраната, контрол на достъпа, алармени системи, видеонаблюдение, мониторинг центрове, сигурност на информацията и др. ще се проведе от 16 до 19 февруари 2010 г. в Националния дворец на културата - София.

Секюрити 2010 привлича производители, търговци, предприемачи, водещи български и чуждестранни фирми, които предлагат разнообразни продукти и услуги в областта на охранителните системи и модерните технологии.
Изложбата и провежданите семинари, презентации, демонстрации се посещават от: мениджърите по сигурността, представители на охранителни и строителни фирми, хотели, банки, чейнч бюра, застрахователни и автомобилни и транспортни компании, предприятия и заводи, структурите от системата на МВР, Министерство на отбраната, заведения, складове на едро и др., специалисти по монтиране на охранителни системи, агенти и представители, журналисти и др.

На изложението са представени:
Алармени системи и средства срещу проникване и взлом; Автоаларми; Контрол на достъпа; CCTV и IP системи за видеонаблюдение; Пожароизвестяване и пожарогасене; Системи за управление на сгради; Аудио- и Видеодомофонни системи; Радио и телекомуникационни системи; Бариери и паркинг системи; ID карти; Кабели за охранителни и противопожарни системи; Защита на ИТ оборудване и данни; Системи за охрана на стоки; Специализирани дружества за охрана; Интегрирани хотелски системи; Блиндирани врати и автоматизация за врати; Бронежилетки и брониране на автомобили; Системи за детекция на вода и различни газове; Мрежи за мобилни оператори; Металдетектори; GPS системи за контрол и логистика; X-ray машини за проверка на багаж; Специализирана литература и др.
По време на SECURITY 2010 участие ще вземат около 50 български и чужди фирми - производители и дистрибутори на над 150 фирми от Австралия, България, Великобритания, Германия, Израел, Испания, Италия, Канада, Корея, Китай, Норвегия, САЩ, Тайван, Тайланд, Турция, Франция, Холандия, Хонг-Конг, Япония и др.
Сред изложителите директно от чужбина участва турската фирма KEST SECURITY TECHNOLOGY, която предлага алармени системи и системи за видеонаблюдение. В изложбата традиционно се представя и Министерството на вътрешните работи - Институтът за специална техника, Главна дирекция „Пожарна безопасност и спасяване”, Институтът по психология, Главна дирекция “Гранична полиция” и Главна дирекция “Гражданска защита”.
За по-детайлно запознаване с изложението Ви представяме списък на изложителите, списък на новостите с кратка анотация на изложените продукти, както и семинарната програма, в която с лекции ще се представят: Академия на МВР, Институтът за специална техника, Институтът по психология, Научно-приложен институт по пожарна безопасност и спасяване, Централно патентно бюро, а с презентации – фирмите: Ди.Би, Мулти медийна група, Превента, Risk Solution, Сектрон, Телетек и Унипос. Специално за участие в семинара ще гостуват лектори от Италия и Холандия.
Официалното откриване на изложбата ще се състои на 16 февруари 2010 г. (вторник), от 17.00 ч. в Централното фоайе на НДК. Изложбата ще бъде открита от Вицепремиера и Министър на вътрешните работи г-н Цветан Цветанов. С настоящото Ви каним да присъствате на това събитие.

Подробна информация за SEСURITY 2010: www.bcci.bg/fairs/security

 

SECURITY 2010

НОВИ ИЗДЕЛИЯ И РАЗРАБОТКИ

БИСАЙД
Автоматичен анти-терористичен болард мод. Vigilant 500, издържащ на 40 тона аксиален удар.
БОДУ СОД
Денонощен видеоконтрол (охрана) на обекти с опция наблюдение от всяка точка на света при желание на клиента.
ДИ. БИ.
Охранителни и пожароизвестителни системи марка INIM.
КРУС ЕЛЕКТРОНИК
Интегрирана система за радарен контрол на скоростта на автомобили и разпознаване на регистрациони номера.
ЛЕСИ 2000
Уникални електронни и електромеханични заключващи системи, разработени и патентовани от нас, поставящи ново начало в света на заключването, сигурността, охраната и контрола на достъп. За първи път на българския пазар – уникални електромеханични брави. Специално разработени електронни заключващи системи за асансьори. Атрактивни цени.
МУЛТИ МЕДИЙНА ГРУПА
IP камери Q24. IP камери D24, White smoke - система тип димна завеса.
ПОЛИМЕКС  
Мулти биометричен терминал за контрол на достъп и работно време, базиран на лицево разпознаване Face 302; Панел за контрол на достъп, модел iCON 200; Интегрирана система за управление на събития в системите за сигурност, контрол и безопасност Andromeda.
СЕКТРОН
Интегрирана система за сигурност и автоматизация Paradox Imperial. Система за IP мониторинг Paradox IPR512 с GSM/GPRS и IP модули. IP системи за видеонаблюдение и мониторинг на JVC Professional, Vivotek, Milestone, Мегапикселови HD IP камери. Системи за периметрова охрана CIAS. Цифрови комуникационни системи Kenwood Nexedge.
СОЛТИ
Екипировка за поражникари. Ротационни лампи и сирени за автомобили със специален режим. Огнезащитни покрития за метал и дърво. Професионални ръкавици за армията, полицията, жандармерията и пожарната.  тренажори за обучение при работа с пожарогасители. Тренажори за обучение при работа с пожарогасители. Системи за отдимяване на гаражи с пожарни автомобили
ТЕБИКС
DVR (Цифрови Видеорекордери), IP системи.
ТЕХНОПОЛ
Система ЕФИР 4. Системи за GPS контрол.
ТРАФИК КОНТРОЛ
Системи за дистанционен контрол на процеси и апарати. Новости в GPS системите.
УНИПОС
Безжична пожароизвестителна система ВИТ. Графичен софтуер INTELLECT за система 7000.

СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА

 

16 февруари (вторник)

13.00 - 15.00

зала 4, НДК - партер

Представяне на фирма RISK SOLUTION ООД - фирма за риск мениджмънт

Лектор: Димитър Заяков

17.00

НДК-Централно фоайе

Официално откриване на изложба SECURITY 2010

17 февруари (сряда)

10.00 - 11.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Прилагане на система за информационна сигурност, здраве и безопасност при налична система за качество”

Лектор: н.с. I ст. инж. Митко Мирчев

11.00 - 12.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Усъвършенстване на системата за оценяване съответствието на продукти, предназначени за пожарогасителна и аварийно-спасителна дейност с изискванията на техническите спецификации в Република България”

Лектор: н.с. I ст. инж. Хрисимир Дочев – ВНД директор на Научно-приложен институт по пожарна безопасност и спасяване

12.00 – 13.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Пожарна безопасност и превенция на инциденти с опасни материали”

Лектор: н.с. I ст. инж. Божидар Розанов от Научно-приложен институт по пожарна безопасност и спасяване

13.00 - 15.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на Телетек: Новости в пожароизвестителните системи, предлагани от "Телетек Електроникс". Комуникационни решения - LAN, GSM module. Нови продукти в системите за видеонаблюдение. - Владимир Ненчев – Телетек Електроникс АД, Олег Георгиев – Телетек ЕООД

15.00 - 16.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Личностни и психосоциални детерминанти на делинквентното (корупционно) поведение”

Лектор: Андрей Симеонов от Институт по психология – МВР

16.00 - 17.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Държавна политика в областта на секретни патенти, касаещи отбраната и сигурността на страната”

Лектор: инж. Весел Пендичев от Централно патентно бюро - МВР

17.00 - 18.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на Превента ООД: Съвременни тенденции в производството на защитни обувки

Лектор: Бойка Стоичкова

18 февруари (четвъртък)

10.00 - 11.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на Сектрон: “Системи за контрол върху изпълнението на правилата за движение по пътищата”

Лектор: Neville Warmink, Gatsometer B.V. (Холандия)

11.00 - 12.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на УниПОС: “Нови технологични и технически решения в пожароизвестителните системи

Лектор: инж. Христо Димитров

12.00 – 13.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Институтът по специална техника – МВР – елемент от функцията на национална сигурност на Република България”

Лектор: н.с. ст. инж. Мирослав Димитров

13.00 - 15.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на Ди.Би ООД: INIM – охранителни и пожароизвестителни системи

Лектор: Роберто Бекочи, Ди.Би ООД

15.00 - 16.00

зала 4, НДК - партер

Презентация на Мулти Медийна Група: “Интерактивни системи за видеонаблюдение превенция на кражби с взлом, базирани на IP камери MOBOTIX” – Росен Нацков – Мулти Медийна Група

17.00 - 18.00

зала 4, НДК - партер

Лекция: “Основни фактори, влияещи при използване на физическа сила и помощни средства от полицейските органи”

Лектор: ст. преподавател Марио Илиев – Академия на МВР

 

Вход: свободен


Още новини