Начало Новини Актуално БТПП и Съюзът на данъкоплатците в България обединяват усилията си за рационална, опростена и ефективна данъчна система

БТПП и Съюзът на данъкоплатците в България обединяват усилията си за рационална, опростена и ефективна данъчна система

Актуално
dan sys 1103БТПП и Съюзът на данъкоплатците в България (СДБ) планират да възстановят работата на Бюрото за данъчни консултации. Това стана ясно по време на среща на Николай Попов – председател на Съюза, и проф. д-р ик. н. Велчо Стоянов – основател и почетен председател на Съюза, с председателя на Палатата Цветан Симеонов. Обсъдени бяха нови възможности за продължаване сътрудничеството между двете организации, участие в съвместни проекти, семинари и конференции на национално и международно ниво.Промените в данъчното законодателство, възможностите за осъвременяване на работата на данъчната администрация и опростяване на административните процедури и правила също бяхасред обсъжданите въпроси по време на срещата.
Проф. Велчо Стоянов и Николай Попов ще вземат участие 13-та Конференция на Световната асоциация на данъкоплатците, която ще се проведе от 17 до 20 март в Берлин под мотото Добро управление и ниски данъци в днешния несигурен свят.

Заявяване на интерес към възобновяване работата на Бюрото за данъчни консултации - на електронен адресbranch@bcci.bg (БТПП) или ubt@mail.bg (СДБ).

Още новини