Начало Новини Актуално БТК обещава атрактивно предложение за обща услуга, включваща фиксирани и мобилни разговори и интернет

БТК обещава атрактивно предложение за обща услуга, включваща фиксирани и мобилни разговори и интернет

Актуално

Добре познатата на поколения българи марка БТК отива в историята. В четвъртък (10 септември) главният изпълнителен директор на дружеството Бернар Москени обяви обединението на телекома и мобилния му оператор "Вивател" под името "Виваком" (Vivacom). В новата структура ще влезе и придобитата през април верига за продажба на мобилни телефони 2Би.

"Променят се потребностите на клиентите, те искат комбинирането им при прости условия и добри цени. Затова усилията ни с обновяването на компанията са запазване динамичното развитие на "Вивател" в комбинация с по-традиционната марка БТК и нейните технологични възможности", заяви Москени, цитиран от вестник Банкеръ.
"До две седмици ще атакуваме пазара с изключително атрактивно предложение за обща услуга, включваща фиксирана, мобилна услуга и интернет. Ще направим нещо, което другите оператори не могат да си позволят, защото ние единствени притежаваме пълно покритие на широколентов интернет и разполагаме с най-голямата клиентска база на фиксирани услуги", допълни търговският директор на дружеството Александър Димитров.
Очаква се до края на септември да бъдат ребрандирани и всички 185 магазина на "Виваком" в страната.
Заедно със сливането на двете компании мениджмънтът планира преместването през 2010 г. на цялата й структура в нова сграда. Тя ще се разпростира на площ от 20 000 кв.м на бул. "Цариградско шосе" в близост до строящия се мол "Карфур". Сегашните седем офиса в София ще бъдат продадени.

Още новини