Начало Новини Актуално БСДП проведе ХVI Национална конференция на връх Бузлуджа

БСДП проведе ХVI Национална конференция на връх Бузлуджа

Актуално

Председателят на Българската социалдемократическа партия (БСДП) Йордан Нихризов обяви, че следовниците на д-р Петър Дертлиев ще проведат своя 47-ми конгрес на 24 ноември, т.г. (Висшият форум ще се състои в Централата на партията на столичния бул. Ал. Стамболийски No 51 и ще включва отчетен доклад, промени в ръководството на партията и уточняване на стратегията за предстоящите парламентарни избори '2013.).

Самото съoбщение беше направено на ХVI Национална конференция на БСДП, която се проведе на връх Бузлуджа.

Там близо 100 членове и симпатизанти на партията от област Стара Загора, водени от заместник-председателя инж. Недялко Ангелов, както и представители на БСДП от цялата страна, се включиха в Хаджи-Димитровите чествания, почитащи паметта на героите на лобното им място. Йордан Нихризов и инж. Недялко Ангелов поднесоха венец на паметника на воеводата и заедно с цялата група изгледаха възстановката на Национално дружество Традиция - Казанлък, пише вестник Старозагорски новини.
След официалната част социалдемократите отбелязаха 121-вата годишнина от създаването на партията. Те се изкачиха при своя скромен паметник (до мегаломанския каменен къс с Димитър Благоев) и поставиха втори венец с текст На първооснователите - слава!

Още новини