Начало Новини Актуално Броени дни до старта на Beerфестът 2022 в Стара Загора

Броени дни до старта на Beerфестът 2022 в Стара Загора

Актуално

Пет вълнуващи дни, изпълнени с разнообразна музикална програма и качествено пиво - това очаква Стара Загора на 31 август. Последният ден от лятото ще натрупа спомени с широката усмивка и запомнящи се песни на Орлин Павлов, изключителния емеоционален заряд на Веселин Маринов, както и колоритните и талантливи Керана и Космонавтите. Трите музикални подаръка ще дадат начало на фестивала, който вече е традиция под липите. Официалният старт на Beerфестът 2022 ще бъде даден в 19.00 часа.

Първият септемврийски ден ще приветстват от сцената едни от най-знаковите хип-хоп и R&B изпълнители у нас - Wosh MC, Сeкта, DJ Stevie G + Dj Stanchika, No name Crew, F.O. & Peeva, Billy Hlapeto & D3mo. Началото е от 18.40 часа.

На 2-ри септември, парк Загорка ще огласят Overground Brass Band, Мери бойс Бенд и Риа, както и Тони Димитрова.

Четвъртата фестивална вечер е запазена за рок феновете - от 18.30 часа, ще се чуят първите акорди на Second To None, Rockstage, D2 и Sevi & Johnny Gioeli.

Последната вечер ще премине с музиката на Deep Zone Project, Богдана Петрова, Деси Добрева и Лудо младо Бенд.

Благодарение на прабългарската школа за оцеляване Бага-тур през всички фестивални дни - от 31 август до 4 септември, посетителите ще имат възможност да се докоснат до древни практики и умения, облекло и въоръжение от отминали времена в специално изградения Аул. Ще има и различни демонстрации на традиции и бит.

Beerфестът се провежда от 2015 г. и с времето постепенно се превърна във важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори са Община Стара Загора и пивоварна Загорка, заедно с партньори и приятели. Тази година, по повод 120 години, отбелязвани от старозагорската пивоварна, има много подготвени изненади.

Още новини