Начало Новини Актуално Боровец приема планинското колоездене

Боровец приема планинското колоездене

Актуално
планинско колоездене Боровец

За втора поредна година Боровец ще бъде домакин на Националния шампионат по планинско колоездене. От 22 до 24 юли в Borovets Mountain Bike Park ще се проведат две много оспорвани надпревари в дисциплини Кроскънтри и Спускане. Новото тази година е шампионатът в дисциплината Кроскънтри.

Това ще е първото подобно състезание, което ще се проведе в Боровец, като е предвидено още едно в същата дисциплина в началото на септември.

На място вече тече трескава подготовка за състезанието. Подготвят се новости и промени по трасетата, на които ще се отсеят националните ни на България. Промените ще станат известни непосредствено преди състезанието. Десетметрови скокове, множество виражи, корени и други препятствия ще бъдат в основата на битката за титлата между най-бързите ни състезатели по спускане. За Кроскънтри е избрано трудно и доста натоварващо трасе, на което се изискват голяма издръжливост и отлична физическа подготовка, информира вестник Национална бизнес поща.

Всеки, които иска да заяви своето участие, може да го направи своевременно на: race2011 @borovetsbikepark.com до 21 юли. Оттам ще получите като автоматичен отговор всички необходими данни, които трябва да попълните и да изпратите обратно. Закъснелите ще могат да се регистрират и на място.

Още новини