Начало Новини Актуално Болница Тракия и Парк-Хотел Стара Загора зарадваха децата с куклен театър, подаръци и торта

Болница Тракия и Парк-Хотел Стара Загора зарадваха децата с куклен театър, подаръци и торта

Актуално

Болнижа ТракияСигурно няма по-лош късмет да си болничко дете на 1 юни. Въпреки това, настанените в педиатрично отделение на Болница Тракия Парк деца и техните родители посрещнаха Деня на детето с много усмивки и с приповдигнато настроение. За това се бяха погрижили лекарите педиатри, които раздадоха на всяко дете интересен подарък. Естествено, имаше и красива, вкусна торта. Куклената постановка Кой е по-хитър на Държавен куклен театър Стара Загора накара малчуганите напълно да забравят, че са в болница.

Веселите истории за Хитър Петър и Хитра Митра бяха представени много талантливо от актьорите Елица Стоянова и Станислав Матев.

Куклениците предизвикаха много смях и аплодисменти и на детския празник край езеро Загорка, организиран съвместно от Парк-Хотел Стара Загора и АГ-отделение на Болница Тракия Център. По традиция тук дойдоха много деца, които са проплакали за първи път в родилно отделение Болница Тракия и с гордост носят сребърните медальони с имената си, които е получило всяко едно от тях при изписването му.

Край езерото децата се радваха и на една по-различна атракция – езда на истинско конче, осигурено напълно безплатно от Клуб по конен спорт Проф. Рангел Караивано – Стара Загора. Всички деца получиха много лакомства, различни подаръци и награди от веселата викторина, осъществена от водещите на тържеството Галя и Павлин. Майстор-сладкарите на ресторант Орфеида направиха специален подарък към децата, подарявайки им ръчно изработени мъфини с картинка на любими анимационни герои.

 

 

Още новини