Начало Новини Актуално Бойко Борисов: Тракия върви по график

Бойко Борисов: Тракия върви по график

Актуално

Изграждането на автомагистрала Тракия върви в срок, заяви министър-председателят Бойко Борисов край Нова Загора. Премиерът инспектира строежа на лот 2 от Стара до Нова Загора и лот 3 от Ямбол до Карнобат. Борисов премина по част от изграждащото се трасе на автомагистралата, за да се запознае със строително-монтажните работи по него. Той подчерта, че строежът на лот 2 се движи в график, дори и малко го изпреварва.

"Около 10 декември ще положим 400 метра асфалт, за да се направят пробите и изпитанията върху това, което се прави. По техническите задания всичко е наред. За оскъпяване никой никога не е говорил, за поевтиняване строителите пък не искат да говорят, така че това е нормално. Продължаваме да проверяваме, както сме поели ангажимент - на 20 дена", категоричен бе Борисов.
Той отказа да коментира текущите политически скандали в страната.
"Аз съм обещал да правя магистрали, зали, естакади, пътища и като си тръгна, още 50 години българите да знаят какво съм направил. С текущите скандали се занимавайте вие и опозицията", препоръча на медиите той и допълни: "Всяко чудо за три дни".

Информация: вестник Новината

Още новини