Начало Новини Актуално Бойко Борисов: Дори не ви агитирам да гласувате за ГЕРБ. Гласувайте за своето бъдеще!

Бойко Борисов: Дори не ви агитирам да гласувате за ГЕРБ. Гласувайте за своето бъдеще!

Актуално

Бойко Борисов: Дори не ви агитирам да гласувате за ГЕРБ. Гласувайте за своето бъдеще!Ако политическите партии през следващите месеци не се разберат ни чака тежка политическа, икономическа и финансова криза в България. Това прогнозира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред хилядите старозагорци, които се събраха на площада пред община Стара Загора за представянето на кандидатите за народни представители на ГЕРБ.

Откъде е този оптимизъм у политическите лидери, които излизат и казват: След 5 октомври ще управляваме и ще бъде добре. Ние не можем да ви кажем такова нещо, заяви лидерът на ПП ГЕРБ. Според него през първите 6 месеца, особено докато се стабилизира държавата и се пуснат еврофондовете, предстоят тежки времена. И сега е времето всеки да реши за себе си, на кого да повярва.

Бойко Борисов заяви, че ходи по площадите да се среща с хората, не за да ги агитира да гласуват за ГЕРБ, а да гласуват за себе си и за бъдещето, което искат да имат.

Гражданите на Европейския съюз работят днес за нас, за да дойдат европейски средства у нас, а българският народ си направи експеримент да сложи Пламен Орешарски за премиер и страната да се управлява от ДПС, Атака и БСП. Не го правете повече! На нас ни е необходимо стабилно мнозинство, стабилна държава, призова още Бойко Борисов. Той подчерта, че партия ГЕРБ има огромна подкрепа от Европа, но всичко зависи от народа.

Цветан Цветанов и Бойко Борисов заявиха, че Стара Загора има изключително успешен кмет в лицето на Живко Тодоров. Ръководената от него администрация е подготвила проекти на стойност 250 млн. лева за предстоящия програмен период. Те имат пълен шанс да бъдат финансирани ако ГЕРБ управлява България, защото партията е част от най-голямото европейско семейство и има подкрепата на Европейския съюз.

Това, което е нужно на страната ни е да има стабилна България, да има работещи институции. Това, което е нужно, е да заменим задкулисието и хаоса с прозрачност и с отговорност, заяви зам.-председателят на партия ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов.

Политическа партия ГЕРБ поздрави старозагорци с концерт, в който участваха Рафи, Веселин Маринов, ансамбъл Българе и др.

 

gerb-stara-zagora-lilyana-pavlova

 

В изборната бюлетина кандидатската листа за народни представители на ГЕРБ е с номер 9.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Още новини