Начало Новини Актуално Богато меню в ресторант Казабланка срещу куверт от 15 лева

Богато меню в ресторант Казабланка срещу куверт от 15 лева

Актуално
ресторант казабланка

С куверт от 15 лева за богато меню бори конкуренцията ресторант Казабланка в Стара Загора. Предложението е отличен вариант за провеждане на семейни или фирмени тържества, сватби, различни празници, партита, включително и детски, при които управата на ресторанта реагира с варианти на детско меню.

Ресторантът е сравнително нов - наскоро отбеляза 2 години след пълната промяна, при която е извършен основен ремонт, и съчетава красива визия и уют. Стилната вътрешна зала е със 180 места, в готовност да посрещне гости е и още една зала със 70 места, особено подходяща за семинари и фирмени събития. Казабланка има и градина.

Създали сме добре работеща система за организираните мероприятията, казва пред вестник Национална бизнес поща собственикът на ресторанта Иван Стефанов. Навсякъде атмосферата е комфортна, погрижили сме се за температурния лукс по всяко време на годината. Заведението е отлично изолирано и ако компанията пожелае вдигане на децибелите, това също се изпълнява без да пречи на обитателите в съседство. Ресторантът разполага с барбекю, където мръвките и зеленчуците стават особено вкусни, още повече, че в кухнята се ползват само пресни продукти. Шишове и сачета, мешана скара в гювече, пилешки жюлиенчета, прясна пъстърва и шаран, богат асортимент аламинути радват многобройните си почитатели. В менюто на заведението присъстват традиционни и специални салати, вкусни са и десертите.

Ястията са апетитни и кулинарно издържани, а докато възрастните се наслаждават на добрата кухня в приятната обстановка, малчуганите им имат възможност да се забавляват в два детски къта, обзаведени с любимите на всяко дете пързалки, люлки и кончета.

За клиентите, пристигащи отдалеч, има широк и удобен паркинг. Казабланка е с адрес: Стара Загора, кв. Железник, 087/ 925 5779, 087/ 925 5777.

Още новини