Начало Новини Актуално Блондинки правят международeн конгрес и фестивал в София

Блондинки правят международeн конгрес и фестивал в София

Актуално
блондинки

Блондинка не е цвят на косата, това е усещане за живота. В това е убедена красавицата Олга Ускова. Тя дошла в България от суровия Сибир и с топлата си усмивка очарова всички около себе си. В България блондинката е доведена от съдбата, но тя е убедена, че е попаднала на специално място.

България в нейните представи е шепа земя, в която има всичко, което е нужно на човек.

Олга е блондинка по рождение и по убеждение. Блондинката тръгва занякъде и непременно забравя това, заради което е тръгнала. Връща се, за да го вземе и забравя друго нещо, с чувство за хумор обяснява тя. Ако блондинка и брюнетка скочат от 14 етаж, брюнетката непременно ще падне първа, защото блондинката няколко пъти ще убърка пътя. А най-новата теория за блондинките е, че те нямат бръмбари, а имат пеперуди в главите си, шегува се Олга и поставя върху красивата си глава също толкова красива пеперуда, която тя отглежда у дома си. Отглеждането на пеперуди е красивият бизнес на Оля. От няколко години тя развъжда пеперуди и ги продава. От тези красиви същества има какво да се научиза живота, убедена е тя.

Сега Олга е заета с организирането на предстоящия Конгрес на блондинките, който ще се проведе през октомври в София.

Основни задачи на конгреса са да се създаде принципно споразумение по въпросите на жените, да се определят специалните им интереси в международната общност, да се конкретизират вижданията им за реформите и да се предложат стратегии за подобряване на статута на жените в обществото, въз основа на което да се подготви Декларация и Платформа за действие през 2011 - 2012 година.

Обръщение от организагторите:

 

Блондинките се събират на Международен конгрес и фестивал в София от 21 до 24 октомври 2010 г.

 

„В криза инвестирайте в жените, в тяхното образование и микрофинансиране.”

Барак Обама

С голямо уважение се обръщат към Вас Олга Ускова, председател на Международната Асоциация на блондинките, председател на организационния комитет по подготовката на Първи международен конгрес и фестивал на блондинките и президент на продуцентска къща „New World Vision” и Огнян Благоев, член на Борда на Световната Асоциация на Туристическите Агенции /WATA/ и Изпълнителен Директор на агенция за туризъм и събития МИЕЛ.

Нашата цел е да направим това събитие една красива туристическа атракция за жени и деца от разни държави и да приобщим повече различни обществени структури към проблемите на жените и деца;

Първи международен конгрес на блондинките ще премине под мотото Разумът ще спаси света от 21 октомври до 24 октомври 2010 г. В този период, София ще бъде гостоприемен домакин на русите делегатки от 20 страни от цял свят.

Международната асоциация на блондинките работи вече 5 години, като обединява хиляди момичета в цял свят под лозунга "Да направим нашия свят по-светъл!".

С домакинството на София целим:

 • Да превърнем фестивала и международния конгрес на блондинките в туристическа атракция на София и България;
 • Приобщаване на различни обществени структури към проблемите на жените;
 • Да подадем ръка и да подкрепим младите модни дизайнери на България;
 • Да отпразнуваме 122 години от откриване на Софийския зоопарк с полагане на първата копка по строителството на Ферма за отглеждане на пеперуди;
 • Благотворителна кауза.

Фестивалната програма в дните от 21 октомври до 24 октомври 2010 г. включва:

I. Първи международен конгрес на блондинките на 22 октомври 2010 – ще присъстват над 350 делегати от България и от 20 държави.

II. Бал на Блондинките и гала вечеря на 22 октомври 2010 г.

Очаква се събитието да се превърне в най-голямото есенно светско събитие, на което ще бъдат поканени да присъстват известни в света блондинки, лица от политиката и бизнеса от България, Русия и Европа, кметове, дипломати и приятели на блондинките.

От своя страна, чрез онлайн гласуване, блондинките ще изберат най-успешен и красив посланик в България.

III. Парад и шествие на блондинките

На 23 октомври 2010 г. над хиляда блондинки и техните приятели ще преминат по централните улици на столицата и ще разпръснат розово настроение, за да направят София, България, Европа и целия свят по-добър, по-усмихнат и по-щастлив. Подайте ръка и шествайте с нас. Шествието ще завърши в центъра на София с впечатляваща шоу програма.

IV. Празник на пеперуди в зоопарка на София „Ден на пеперуди”

На 23 октомври 2010 г. в 11 часа ще се проведе тържество по повод деня на пеперудите в столичния зоопарк на откритата лятна сцена до клетката на слона. По случай празника, маймуните в градината ще похапнаха сладолед. Очакват Ви специални подаръци – тоалети на деца от домовете за деца, лишени от родителска грижа. Ще има концертна програма и конкурс на най-красив костюм на пеперуда.

V. Конкурс за красота „Мис Блонд”

На 23 октомври 2010 г. в столичния клуб „Sin City” ще се проведе конкурс за красота „Мис Блонд”. По време на нощната фиеста ще бъде избрана най-умната и най-красивата блондинка. Присъединете се към този купон и се заредете с положителната енергия на блондинките.

PR кампанията на I Международен конгрес и фестивал на блондинките, е предвидена да стартира на 05.09.2010 г. с активната медийна подкрепа както на български, така и на чуждестранни телевизии, радио станции и печатни издания.


Уважаеми дами и господа,

За нас е удоволствие да Ви предложим възможността да постигнете една мащабна рекламна и PR акция на дейност или продукт, който желаете да бъде добре разпознат от обществото, като подкрепите финансово организирането на фестивала на блондинките.

СПОНСОРСКИ ПАКЕТИ

ЗЛАТЕН СПОНСОР – 2000 лева

 • Фирменият знак на Златен Спонсор се ползва със статут и името му ще се обявява на всички мероприятия и събития по време на конгреса и фестивала на блондинките;
 • Лого, поставено на интернет страница;
 • Фирмен знак на спонсора в пресдосието за събитието;
 • Лого, поставено на интернет поканата до гостите на събитието;
 • Обявяване името на спонсора по време на връчване на 2 награди на 22 октомври;
 • Участие на представител на спонсора в пресконференцията, давана за събитието;
 • Представители на спонсора връчват 1 награда и лента по време на Мис Блонди.

СПОНСОР1000 лева

 • Лого и слоган на спонсора в интернет страницата на събитието;
 • Фирмен знак на спонсора в пресдосието за събитието;
 • Фирмен знак на спонсора поставено на интернет поканата до гостите на събитието;
 • Обявяване името на спонсора по време на връчване на 1 от наградите;
 • Участие на представител на спонсора в пресконференцията давана за събитието;
 • Право да връчат 1 награда на избрана от спонсора блондинска категория по времe на Мис Блонди.

Най-учтиво Ви каним да бъдете наши партньори на това прекрасно събитие.

Възможни и бартерни предложения за участие.

Искрено се надяваме и вярваме в успеха на нашето ползотворно, дългосрочно, взаимно и изгодно сътрудничество.

Организационен комитет:

 

New World Vision МИЕЛ ООД

България,София 1113                                       България, София 1000

ул. „Жолио Кюри” № 20                                       ул. „У. Гладстон” № 3

Олга Ускова                                                          Огнян Благоев

0879 177 878                                                        0888 585 202

olgazem02@gmail.com chairman@miel.travel

 

www.interblondesassociation.org


Още новини