Начало Новини Актуално Blizoo e новото име на Кейбълтел & Евроком

Blizoo e новото име на Кейбълтел & Евроком

Актуално

Blizoo е новото име на телекомуникационния оператор Кейбълтел & Евроком. То бе представено официално на 18 май в София от главния изпълнителен директор на компанията Ищван Полони и главния маркетингов директор Димитър Радев.

blizoo-bg.jpgНовата визия е създадена от маркетинговия екип на компанията в СЪТРУДНИЧЕСТВО С ЛОНДОНСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ДИЗАЙН И КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ СИГЪЛ&ГЕЙЛ, която е работила за големи кабелни и сателитни оператори - от Таим Уорнър Кабел в САЩ до платформата Долче в Румъния, както и за компании от ранга на Моторола, ЗМ, О2 и Дел, каза на представянето Димитър Радев. Целта ни бе да създадем революционен по своята визия и характер бранд в България, защото като компания сме си поставили революционната амбиция да преобразим не само фирмата отвътре, но и ЦЕЛИЯ БИЗНЕС СЕКТОР НА КОМУНИКАЦИИТЕ И ДОМАШНОТО ЗАБАВЛЕНИЕ, допълни той.
При представянето на новия бранд Ищван Полони обяви, че Blizoo ще се превърне във водещ цифров телевизионен оператор и в най-големия широколентов интернет доставчик в България. Затова в плановете за развитие е заложено цифровизиране на повече от 80% от абонатите в страната до 2012 г. и предлагане на последните продуктови иновации в сектора. Компанията провежда амбициозна програма за инвестиции, в резултат на която качеството и спектърът на предлаганите услуги прогресивно се повишават.
Нашата идея е ДА БЪДЕМ ПО-БЛИЗО ДО КЛИЕНТИТЕ И ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ, да създадем по-емоционална връзка с тях. Целта ни е да сме последователни и иновативни, като предложим едновременно революционна промяна в отношението към клиента и революционно нови услуги. И за да не звучат тези обещания голословни, днес официално стартираме и новата ни услуга Blizoo HD, каза Ищван Полони.
Blizoo HD е пакетна услуга, която включва над 150 канала цифрова телевизия и ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС ЦЕЛИ 10 HD КАНАЛА НА ЦЕНА ОТ 45 ЛВ.
За радост на старозагорци, тази услуга ще е достъпна и за тях. Абонатите й ще могат да гледат излъчваното от БИТ Световното първенство по футбол във Full HD формат, единствено в мрежата на Blizoo. В пакета е включена и музикалната телевизия Planeta HD с различно от вече познатото съдържание. Зрителите ще имат възможност да се насладят и на Eurosport HD, който ИЗЛЪЧВА ТЕНИС ТУРНИРИТЕ РОЛАН ГАРОС И US OPEN, ТУР ДЬО ФРАНС и други големи световни спортни събития. Другите HD програми в пакета са световните лидери в жанра Discovery Showcase HD, National Geographic HD и History HD, Luxe TV-канал за луксозната страна на живота, Premium Digital Full HD с най-добрите и най-нови филмови хитове на холивудските студия и лидерът в модния свят Fashion TV HD. Десетата програма в пакета е Food Network HD c ВЪЛНУВАЩИ КУЛИНАРНИ ШОУТА И РИАЛИТИ ПРОГРАМИ.

Тя е със световна HD премиера на 22 май, а България е една от първите европейски държави, в които този атрактивен канал ще излъчва в HD благодарение на Blizoo.
HD TV-стандартът гарантира КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО 4 ПЪТИ ПО-ВИСОКО ОТ ТРАДИЦИОННАТА ТЕЛЕВИЗИЯ. По-високата резолюция осигурява много по-детайлна картина, впечатляващ контраст и богатство на цветовете. Усещането за обемен звук се постига със стандарта Dolbi Digital Surround 5.1. Широкоформатното изображение в HD формат разкрива 30% повече от реалната площ на картината, a HD технологията допринася за плавните и напълно естествени движения.

Освен новия Blizoo HD пакет, компанията за първи път предлага на клиентите си и 2 пакета за цифрова телевизия с различно съдържание. Базовият включва над 70 програми, а при абонамент ЗА ПЪЛНИЯ ПАКЕТ КЛИЕНТИТЕ ПОЛУЧАВАТ НАД 150 ЦИФРОВИ ПРОГРАМИ.
Месечната такса варира според пакета от 19 до 29 лв. Предлагат се различни комбинации с ТВ, оптичен интернет и телефон, които позволяват значително спестяване на време, усилия и пари.
Още през септември 2010 г. компанията ще предостави на клиентите си следващо поколение дигитално преживяване с нов интерактивен цифров приемник и ново поколение електронен справочник.

До края на октомври ЩЕ БЪДЕ ГАРАНТИРАНА УЛТРАВИСОКОСКОРОСТНА ИНТЕРНЕТ УСЛУГА В ЦЯЛАТА МРЕЖА. Ще бъдем пионери на най-модерните видео услуги в България, като до второто тримесечие на 2011 г. ще предложим Video on Demand (персонализирано и разнообразно видео съдържание по поръчка само с дистанционното) на всички цифрови абонати. От 2011 г. всички абонати ще имат достъп до най-доброто не само ТВ, а и интернет съдържание на своя телевизор, БЛАГОДАРЕНИЕ НА УСЛУГАТА СВЪРЗАН ДОМ (CONNECTED HOME), обещават още от Blizoo.
От септември ще бъде осигурен и 24-часов достъп до Центъра за връзка с клиентите 7 дни в седмицата. Гаранцията за инсталация на новите услуги ще е в рамките на З работни дни от поръчката. В противен случай клиентът ще бъде компенсиран с1 месец безплатно ползване на услугите.

Още новини