Начало Новини Актуално Близо 20 служители от Ате Пласт ООД се вĸлючват в ĸръводарителсĸата ĸампания в Стара Загора

Близо 20 служители от Ате Пласт ООД се вĸлючват в ĸръводарителсĸата ĸампания в Стара Загора

Актуално

кръводаряванеНад 20 служителя от фирма Ате Пласт ООД се включват в кампанията Да бъдеш герой е в твоята кръв, организирана от Сдружение Самаряни, Моята еОбщина и Районен център по трансфузионна хематология - Стара Загора.

Днес и в четвъртък служителите на компанията ще дарят кръв на групи, спазвайки стриĸтно всички взети мерки, гарантиращи тяхната сигурност и тази на персонала: процедури по дезинфекция, мерене на температура, провеждане на интервю и т.н.

Служителите ни се включиха с радост и лична съпричастност в кампанията за кръводаряване. Повечето от тях го правят редовно. Сега заради извънредната ситуация и липсата на кръводарители е по-важно от всякога всички, които сме здрави и можем, да помагамеe - сподели Мария Жекова, управител на Ате Пласт.

Преди броени месеци реализирахме кампанията Личности за примерчаст от CSR програмата на Ате Пласт ООД, но днес ЛИЧНОСТИТЕ ЗА ПРИМЕР сме ние самите, трябва да бъдем ние - заради по-доброто бъдеще, заради нашите деца сподели още търговският директор на Ате Пласт Теодора Желязкова.

Ате Пласт се включи и в дарителските кампании на Община Стара Загора и на Ротари клуб Стара Загора - Бероев при борбата срещу новия коронавирус COVID-19. Дарените средства са на обща стойност 6000 лева.

 AtePLast 3

Още новини