Начало Новини Актуално Благотворителна кампания от жени за жени се провежда в Стара Загора

Благотворителна кампания от жени за жени се провежда в Стара Загора

Актуално
Кампания

Клуб Феникс към сдружение Самаряни и Галерия 8 организират благотворителната кампания Любов в действие, която ще протече в рамките на месец март. Официалният старт ще бъде даден в Галерия 8 (ул. Х. Д. Асенова 119, Стара Загора) на 7 март (сряда) от 18,30 часа.

В навечерието на най-женския празник – 8 март, в приятна атмосфера под звуците на любима музика и стихове, дами ще имат възможността да изберат осмомартенски подаръци сред картините, бижутата и сувенирите от специално създадения за повода благотворителен кът. По този начин те ще подкрепят каузата на кампанията, а именно – обособяване на терапевтична зона в Кризисен център Самарянска къща. Благотворителният кът ще посреща желаещи да си закупят предмети от него до края на месец март.

Жени от клуб Феникс са подготвили изложба със собствени произведения – картини и снимки. Ще бъдат представени и авторски стихове на жените доброволки.

Музикална формация Зара Джаз ще гостува в Галерия 8 и също ще се грижи за доброто настроение на дамите.

Дамски клуб Феникс е сформиран от група доброволки, които помагат на жени и деца, пострадали от психическо и физическо насилие. В него участват жени, които подкрепят и подпомагат други жени, които са в кризисен период в живота си. Това е дейност, която облагородява не само онези, които я извършват, но и подпомага онези, които са останали без разбиране, сили и без подпомагане в тежък период от живота си.

Кампания

Още новини