Начало Новини Актуално Благотворителен концерт с кауза за закупуване на нов роял за Музикално училище „Христина Морфова”

Благотворителен концерт с кауза за закупуване на нов роял за Музикално училище „Христина Морфова”

Актуално

концертМузикалното училище „Христина Морфова” се нуждае от спешна помощ за закупуването на нов качествен роял. Инструментът на който в момента се провеждат всекидневни уроци, концерти и редовни изпити, не подлежи на ремонт. Новият роял ще помогне в музикалното развитие на много ученици. Нека помогнем на младите таланти!

КОНЦЕРТЪТ

За набиране на средства, организираме благотворителен концерт „Вечер на младите таланти" - шедьовър от класическа и поп музика, който ще се проведе на 12 април 2019 г. /петък/ от 19:30 часа в Държавна опера Стара Загора. Изявени ученици от музикално училище „Христина Морфова” ще изпълнят известни произведения от Шопен, Лист, Григ и др.

Специални гости са:

  • Роберта Баньоло (Швейцария), известна от големите сцени в Милано, Рим и Париж, както и от предаването „Швейцария търси талант”, и
  • Давиде Галаси (Италия), завършил престижната консерватория „Джузепе Верди” в Милано и концертирал в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.

Сред изпълненията ще разпознаете хитове от репертоара на Андреа Бочели, Селин Дион, Лаура Паузини и знаменитото Либертанго на Пиацола.

Приканваме сърдечно всички любители на музиката да присъстват на това музикално шоу и да подпомогнат със средства закупуването на новия роял на музикалното училище.

Logo Final Correct

ОРГАНИЗАТОРИТЕ

ШВЕЙЦАРСКО-БЪЛГАРСКА КУЛТУРНА АСОЦИАЦИЯ е създадена, за да помогне на млади таланти да преследват мечтите си и да израснат като артисти. Стреми се да вдъхнови младото поколение да развие културния живот и да му даде повече възможности за изява.

ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СТАРА ЗАГОРА развива дарителството на местно ниво като обединява ресурсите на бизнеса и неправителствените организации за подобряване качеството на живот в общността.

Нашата обща цел - да направим по-добро утре за талантливата младеж днес!

БИЛЕТИ

Билети можете да закупите от офиса на Обществен дарителски Фонд Стара Загора, като се обадите на номер: 042/602-155 или на: 0884842933. 

Ако желаете да направите дарение, за договор се свържете с нас на:

тел.: 0884842933

е-поща: office@fund-sz.org

web: www.fund-sz.org

ул. „Граф Н. Игнатиев” 14

гр. Стара Загора 6000

Обществен дарителски Фонд Стара Загора

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02

BIC: FINVBGSF

Основание: дарение роял

Още новини