Начало Новини Актуално Бизнес срещи в Стара Загора с членове на Асоциацията на индустриалците и бизнесмените в Ескишехир Румели (ЕРИАД), Турция

Бизнес срещи в Стара Загора с членове на Асоциацията на индустриалците и бизнесмените в Ескишехир Румели (ЕРИАД), Турция - 13 ноември

Актуално

На 13 ноември, неделя, на посещение в Стара Загора ще бъде голяма бизнес делегация от Асоциация на индустриалците и бизнесмените в Ескишехир Румели (ЕРИАД), Турция. Посещението е организирано от Търговско-промишлена палата - Стара Загора и е в изпълнение на програмата за развитие на търговско-икономическите ни отношения с Република Турция.

Асоциация на индустриалците и бизнесмените в Ескишехир Румели (ЕРИАД), www.eriad.org е създадена на 25.12.2015 г., като голяма част от собствениците на фирмите - членове са от семейства на имигранти. Основна цел на Асоциацията е развитие на предприемачески качества в обществото и за развиване на културни, търговски и индустриални връзки със съседните страни и особено с балканските. Асоциацията ЕРИАД има над 200 члена с общ оборот над 15 милиарда TL.

Прилагаме списък на членовете на делегацията, с кратка информация за техния бизнес.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира среща с членовете на делегацията от ЕРИАД с представители на българския бизнес на 13 ноември от 12:00 до 15:00 ч. в Бест Бутик Хотел. Срещата ще протече при следната програма:

  • 12:00 - 12:30      Обща среща в залата на хотела.
  • 12:30 - 15:00      Коктейл с възможност за B2B срещи, за което ще бъде осигурен турско- български превод

Такса за участие - 120 лв. с включен ДДС.

За присъствие на срещата е необходимо да се направи заявка до имейла на Търговско-промишлена палата - Стара Загора - office@chambersz.com - до 11 ноември. В еного може предварително да се заявят срещи с конкретни представители от турската делегация (без това да е задължително).

Извън конкретното събитие, предприемачите, които имат желание за установяване и развитие на бизнес контакти с фирми от Турция, могат също да уточнят това чрез имейл, като конкретизират интереса си. Търговско-промишлена палата - Стара Загора ще направим възможното да съдейства за развитие на бъдещи бизнес отношения. 

 

Документи за сваляне

Още новини