Начало Новини Актуално Бизнес семинар: Практични стъпки и оперативни програми за работа с Китай

Бизнес семинар: Практични стъпки и оперативни програми за работа с Китай

Актуално

Бизнес семинар: Практични стъпки и оперативни програми за работа с КитайБългаро-китайската търговско-промишлена камара организира бизнес семинар на тема Практични стъпки и оперативни програми за работа с Китай. Форумът ще се проведе на 6 юни 2013 г. (четвъртък) в Стара Загора, в залата на Областна администрация Стара Загора и е с начален час 10 часа. Семинарът ще има не само информативен характер, но цели набирането на конкретни проекти за инвестиции от Китай.

форумът се провежда в партньорство с Областна администрация Стара Загора, Българската търговско-промишлена палата, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Търговско-промишлена палата - Стара Загора. По време на срещата ще бъдат предоставени съвети и полезна информация за улесняването и увеличаването на стокообмена между България и Китай, както и възможностите за представяне на сектора туризъм.

Форумът в Стара Загора е част от серия от бизнес семинари на тема Практични стъпки и оперативни програми за работа с Китай, които организира Българо-китайската търговско-промишлена камара. Срещите се провеждат в 26 града на България и започнаха от Видин на 28 май. Последната е в Пазарджик на 5 юли 2013 г.

Участието във форума е безплатно.Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща с покана за участие към предприемачите, които желаят да вземат  вземете участие в срещата.
Необходима е предварителна регистрация. Тя може да бъде направена чрез изпращане по имейл на регистрационна форма или онлайн заявка чрез този адрес.

За повече информация: Българо-китайската търговско-промишлена камара, телефони: 02 8658899; 087 7852792 и 087 9994922.

Още новини