Начало Новини Актуално Бизнес мисия в Рязан, Русия

Бизнес мисия в Рязан, Русия

Актуално

ТППТърговско-промишлена палата - Стара Загора ви информира, за предстояща бизнес мисия в Рязанска област, Русия, която ще се проведе в периода 15 - 17 август 2019 г. в рамките на Международните бизнес дни в Рязанска област.

Мисията дава възможност за участие на потенциални купувачи на стоки, произведени в Рязанска област. В събитието ще вземат участие местни производители на млечни продукти, контролно-измервателни прибори, полиетиленови продукти, хигиенни и козметични средства, керамика и стъкло, медицински инструменти, естествена кожа, замразени храни и полуфабрикати и много други. Подробно описание на местните производители ще намерите по-долу.

Целта на бизнес срещите е свързване на купувачи от България и производители от Рязанска област и създаване на нови бизнес партньорства. Гостуващите фирми вносители ще се запознаят лице в лице с производители от Рязан, ще обменят опит и контакти и ще обсъдят потенциални възможности за бизнес партньорство. Списъкът на производителите не е ексклузивен, ако български фирми проявяват интерес към други видове стоки, моля да ги опишат и руските партньори ще ги осигурят за срещи.

Представителите на компании - потенциални вносители, които желаят да вземат участие в бизнес мисията в Рязанска Област, ще получат следните специални преференции:

  • съдействие за издаване на виза, което включва организация на визови покани
  • двупосочни билети до Рязан и трансфери по време на престоя
  • хотелско настаняване, закуски, обяди и вечери
  • асистиране и превод по време на срещите
  • участие в бизнес програмата - обмен на контакти, двустранни срещи, посещения на местни предприятия и други.

Фирмите, проявяващи интерес, трябва да го заявят чрез имейл een@chambersz.com, като изпратят попълнена регистрационната форма.

Краен срок за регистрация 1 юли 2019 г.

За контакти - Мануела Гуджева, тел: 042 626297, 00359 887 505 542.

Още новини