Начало Новини Предстоящо Бизнес информационен форум на тема Инвестиционни перспективи и финансови стратегии за бизнеса в региона

Бизнес информационен форум на тема Инвестиционни перспективи и финансови стратегии за бизнеса в региона

Предстоящо

На 16 май от 16:00 ч. в зала Славейков в Община Стара Загора ще се проведе бизнес информационен форум на тема: Инвестиционни перспективи и финансови стратегии за бизнеса в региона.

Организатори на събитието са Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası / БТТИК и нейните членове и партньори: ICAP CRIF in Bulgaria, RENOMIA, a. s., Huawei EBS Bulgaria, Фърст консултинг, Viki Services Ltd..

По време на форума ще бъдат презентирани възможните за финансиране на бизнеса по европроекти, бизнес решения за развитие на бизнеса, застрахователни услуги и изграждане на производствена и ИТ инфраструктура в компаниите.

Запазете вашето място до 16.05.2024 като попълните регистрационната форма.

ПРОГРАМА

16:00 - 17:00 - ОФИЦИАЛНА ЧАСТ

Откриване на форума от кмета на гр. Стара Загора - г-н Живкко Тодоров

Приветствено слово на г-н Исмет Чавушоглу - член на Българо-турска търговско-индустриална камара и собственик на фирма Елте инженеринг, член на УС на Търговско-промишлена палата Стара Загора и ръководител на направление Турция към Палатата

Представяне на компаниите - организатори на събитието - ICAP CRIF BULGARIA, Реномиа, Huawei EBS Bulgaria, Фърст консултинг, Вики сървисиз ЕООД.

17:00 - 18:00 - КОКТЕЙЛ И НЕТУЪРКИНГ

Още новини