Начало Новини Актуално Бизнес форум за сътрудничество в енергетиката

Бизнес форум за сътрудничество в енергетиката

Актуално
форум Енергетика

Българската стопанска камара, съвместно с испанската асоциация АЕСЕО и Регионалното министерство на икономиката, енергетиката и околната среда на Екстремадура, организира Бизнес форум на тема Нови възможности за сътрудничество в енергетиката.

Той ще се състои в хотел Метрополитън, зала София, бул. Цариградско шосе 64, www.metropolitanhotelsofia.com. (форумът се отлага за началото на 2011 г.)
Испания е лидер в производството на електроенергия от вятърни електроцентрали и фотоволтаични системи за Европа. През последните години енергийният сектор в България и по-специално „зелените производства” се развиват много динамично. Възобновяемите енергийни източници (ВЕИ) и развитието на технологиите създават предпоставки и възможности за инвестиции и сътрудничество между държавите. На форума българските инвеститори, производители и дистрибутори на електроенергия както и изследователски центрове и университети ще могат да се запознаят с нови възможности за инвестиции и сътрудничество в областта на ВЕИ, новите технологии за производство на „зелена енергия”, както и да създадат партньорства и сътрудничество с испански фирми и организации.
Осигурен е двупосочен превод между български и испански. Поради ограничения капацитет на залата е необходимо наше потвърждение на регистрацията за участие.
Срок за регистрация – 3 ноември 2010 г.
За информация: Петя Узунова, тел.: 02/932 0934, e-mail: ierc4@bia-bg.com

 

 

Още новини