Начало Новини Актуално Бизнес делегация ще посети Република Кипър на 9 и 10 октомври 2009 г.

Бизнес делегация ще посети Република Кипър на 9 и 10 октомври 2009 г.

Актуално

Във връзка с посещението на президента на Република България Георги Първанов в Република Кипър, в периода 9 - 10 октомври 2009 г., ще бъде сформирана бизнес делегация. По този повод Българска търговско-промишлена палата и Кипърската търговско-промишлена палата организират бизнес форум. Представители на фирми от региона на Стара Загора могат да заявят участие в делегацията.

Работният език на събитието ще бъде английски.
По предварителни разчети, разходите, свързани с посещението ще възлизат на около 450 евро (хотел, вътрешен транспорт и такса за участие, включваща и издаване на информационна брошура). В случай, че направените разходите бъдат по-малко, разликата ще бъде върната. Пътуването ще се извърши със специален самолет.
Поради ограничения брой места в самолета, фирмите, които ще бъдат включени в делегацията ще бъдат предварително селектирани. Основен критерий при селекцията ще са заявените интереси за съвместен бизнес с компании от Кипър и перспективите за развитие на бизнес партньорство.
{xtypo_sticky} Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят до 14 септември (понеделник) попълнена на английски език регистрационна форма на факс 042 626033, 626297 или на е-мейл dkalcheva@chambersz.com. {/xtypo_sticky}

Още новини