Начало Новини Актуално Бизнес делегация ще посети международното изложение AGRITECH в Тел Авив, Израел в периодa 7-10 май 2018г.

Бизнес делегация ще посети международното изложение AGRITECH в Тел Авив, Израел в периодa 7-10 май 2018г.

Актуално
1btppБългарската търговско-промишлена палата съвместно с Българо-израелската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация, която ще посети международното изложение AGRITECH в Тел Авив, Израел в периодa 7-10 май 2018г.
Изложението е насочено към компании и организации, работещи в областите: агроекология, аквакултури, селскостопански машини и оборудване, биотехнологии, торове и химикали, биологично земеделие, растителна защита, посадъчен материал, цветарство, оранжерии, животновъдство и млекопроизводство, птицевъдство, маркетинг и експортни услуги, изследователска и развойна дейност, трансфер на знания, софтуер и хардуер и др.
Посещението на изложението Agritech дава възможност за участие в:
  • B2B срещи
  • Официални събития
  • Съпътстващи и социални събития
  • Предварително уговорени срещи
  • Международна конференция
  • Посещения в местни компании и предприятия
Съпътстващо събитие по време на изложението тази година е  конференцията Селското стопанство в сухи и безплодни региони.
Очаквани участници в изложението AGRITECH са: международни компании, предприемачи, експерти в областта на земеделието и животновъдството, представители на научните среди, изследователи, изобретатели, фермери, агрономи и животновъди, професионалисти в областите: напояване, наторяване, финансови институции, климатолози, защитници на околната среда, представители на правителства, НПО и др.
Фирмите, които имат интерес да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма и копие от международен паспорт на електронна поща: m.markova@bcci.bg както и да заплатят таксата за участие в срок до 24 април 2018 г. /вторник/
За повече информация можете да се свържете с дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489, факс: 02 987 32 09, e-mail: m.markova@bcci.bg.
Приложения:

Още новини