Начало Новини Биорезонансна профилактика и неинвазивно лечение на COVID-19

Биорезонансна профилактика и неинвазивно лечение на COVID-19

oscОбщият брой на потвърдените нови коронавирус (Covid-19) случаи се увеличава всеки ден. Въпреки стриктните ограничения. Редица изследователи и лаборатории се опитват да намерят противодействие на този вирус.

Коронавирусът, като всеки друг вирус, има собствена резонансна вибрация. При Covid-19 вибрацията в затворена електромагнитна верига резонира на честота от около 5.5 Hz - 14.5 Hz. В повечето случаи се наблюдава, че при по-високите честоти вирусът не е активен. При 25.5 Hz и повече.

За човек, който живее при високи честоти, коронавирусът не може да бъде по-опасен от острите респираторни инфекции. Причината за това е, че тялото на здрав човек вибрира на по-високи честоти. От време на време, по различни причини, тялото преминава на по-ниски вибрации и тогава човекът е по-податлив на вируси. Причините за това са отслабена имунна система, умора, емоционално или физическо изтощение, хипотермия, хронични заболявания, нервно напрежение и т.н.

Вирусът в природата (извън тялото) не е устойчив. Средната резонансна честота на Земята сега е 27,4 Hz. Тя е разрушителна за вируса и затова той умира, след по-дълъг или по-кратък, престой извън тялото. Извън тялото, на заземени метални повърхности, където честота е по-ниска и температурата е под 10 градуса Целзий, вирусът може да се активира и след седмица. Но има публични места, където тази честота обичайно е по-ниска: болници, затвори, електропроводни линии, обществени електрически превозни средства, търговски центрове, офиси, питейни заведения и т.н. Това са местата, където вибрациите падат под 20 Hz. Там има по-големи вероятности за разболяване от коронавирус.

Неутрализирането на коронавирусите може да става с биорезонансни терапии, които като и други конвенционални лечения, нямат 100% успеваемост. Те се реализират като към тялото на човека се подават маломощни нисковолтови импулси с честота, по-висока от 25.5 херца, включително и в извън болнични условия. Биорезонансната честотата се генерира от маломощен преносим честотен генератор. Протичащите импулсни токове през тялото са части от милиампера, а амплитудата на напрежението е няколко волта, които са напълно безопасни за хората. Съгласно изобретението, генераторът е със светоусилено сгъваемо фотоволтаично електрозахранване. Но е предвидено електрозахранване и от публична електромрежа с галванично изолиран електропребразувател. Цялата апаратура се помества в неголям куфар-чанта. Работата с нея може да става и от неспециалисти. Биорезонансът не води до странични явления, дори и при предозиране, защото напреженията и токовете от генератора са много ниски и дори не се усещат от човека.

Автор: Георги Тончев, Регионален иновационен център

Още новини