Начало Новини Актуално Безплатен семинар за мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза

Безплатен семинар за мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза

Актуално
семинар май

На безплатен семинар в Стара Загора ще се представят мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза. Събитието ще се проведе на 3 май от 9.30 ч в хотел  Мериан Палас. Това е вторият от поредица семинари, организирани в страната от LLP Dynamics България, Търговско-промишлена палата – Стара Загора и Майкрософт България.

Участието е безплатно, но възможно само след предварителна регистрация през уеб страницата на основния организатор demo.dynamics.bg.

На 3 май LLP Dynamics България и Търговско-промишлената палата – Стара Загора ще дадат своя експертен отговор за това как да увеличим търсенето, да намалим разходите и да оптимизираме складовите си запаси в условия на криза. Записалите се за участие фирми могат да получат и съвети как да използват всички възможни ресурси, без да се налага да намаляват обхвата и дистрибуцията си. Експертите, участващи в семинара, ще разкрият как може да се дефинира точна производствена себестойност и разпределяне на непреките производствени разходи, пише вестник Национална бизнес поща.

Още новини